Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η εισήγηση της ΚΕΔ  όπως δυατυπώθηκε προς το Δ.Σ.  της ΕΠΟ( μετα από συζητηση που εγινε μεταξυ των μελών της)  ηταν να προταθουν για περιφερειάρχες εκπαιδευτες που εχουν τα προσόντα και είναι σε ηλικία που εχουν περιθώριο για να μεινουν χωρις να πιάσουν σ ένα  η δυο χρονια  το οριο που βάζει ο κανονισμός για να είναι στους πίνακες (63 ετών)

Μετα ληφθηκε υποψιν κατά ποσο ωρισμενοι που ειχαν μεν τα προσοντα ,ηταν διατεθειμενοι να ασχοληθουν εμπεριστατωμενα κανοντας περιοδειες στις εδρες των ενώσεων που θα καλυπτουν κανοντας εισηγησεις για την λειτουργια σχολών ,εξευρεση ταλέντων και φυσικα τροφοδότιση με στοιχεια  τη βαση δεδομενων. .Κι επειδη δεν υπηρχε αμοιβή αλλα μονο κάλυψη των οδοιπορικών καποιοι δεν εδειξαν την απαιτουμενη διάθεση .
Ετσι η ΕΠΟ προχώρησε και τα μέλη του Δ.Σ. εκαναν αποδεκτή η εισήγηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ, όπως προβλέπεται και από τη σύμβαση διαιτησίας με την UEFA, για τον ορισμό επικεφαλής στις γεωγραφικές περιφέρειες σε ότι αφορά την εκπαίδευση των διαιτητών. Οι περιφερειάρχες που ορίστηκαν είναι οι: Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας) στην 1η περιφέρεια που καλυπτει την Αν.Μακεδονία και την Θράκη , Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας) στη 2η Δυτ.Μακεδονία Ηπειρος και Κέρκυρα , Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) στην 3η Θεσσαλια Στερεα Ευβοια , Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας) στην 4η περιφερεια που αφορα την Πελοπόννησο και τα νησια του Ιονίου εκτος Κερκύρας και Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών) στην 5η περιφέρεια που είναι και η πιο δυσκολη αφου αφορα Αττικη και νησια Κρητη Δωδεκάνησα Κυκλάδες Αιγαίο .

Οι πεντε περιφερειάρχες θα είναι σε διαρκη επαφη με την ΚΕΔ και τον υπευθυνο επιμορφωσης και υπολογίζεται ότι θα γινει το συντομώτερο και η πρωτη συναντηση .Σημειώνεται πως και οι πεντε περιφερειάρχες θα ειναι και παρατηρητες της σουπερ λιγκα.

Σημειοωνε