Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

ΔΗΛΩΣΗ '' ΣΚΑΝΔΑΛΟ '' ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.                                         

Θέλω ν'αγιάσω  μα δεν  μ'αφήνουν οι διαβόλοι  λέει μια λαϊκή παροιμία.  Διάβασα και εγώ τις δηλώσεις του στη '' ΔΙΚΗ του ΟPEN '' που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Ξέφυγε.  Θέλησα συμβουλευτικά να τον απαντήσω.  Παριστάνει τον εαυτό του κορυφαίο   Ελληνα διαιτητή από όλους όσους πέρασαν  παλαιότερους και νεότερους.  Τι να πεί και ο Κύρος Βασσάρας , ταπεινός ,ολιγόλογος στις δηλώσεις του , χωρίς να θίγει συναδέλφους και να υπερηφανεύεται. 

Ο κύριος Σιδηρόπουλος θέλει να διαιτητεύει μέχρι τα 50 του. Και εγώ μπορούσα να σφυρίζω μέχρι τα 60 μου τον πληροφορώ καθ ' ότι πολύ πιο γυμνασμένος ,αλλά στα 42 μου και στο ΖΕΝΙΘ της καριέρας μου εγκατέλειψα αξιοπρεπώς χωρίς μελανιές και στίγματα. Ετσι πρέπει να κάνει κάθε διαιτητής κύριε Σιδηρόπουλε και όχι να παρακαλάει να μείνει πριν τον διώξουν κακήν κακώς. Το προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν.  

Απρεπείς και αντισυναδελφικές οι δηλώσεις του κατά της Γαλλίδας διαιτήτριας Στεφανί Φραπάρ , σε όποια λάθη και αν υπέπεσε σύμφωνα με την δική του  κριτική.  Κριτική αγαπητέ Τάσο από τον καναπέ δεν γίνεται.

Υ.Γ   Με τις ευλογίες σου να πετύχεις  τους στόχους σου.   

Νίκος Φιλιππιάδης  Τ. Διεθνής Διαιτητής  F.I.F.A  /  Τ. Πρόεδρος  Ε.Δ / Ε.Π.Σ.Μακεδονίας.