Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

 0  Ηρακλής Λαρισας  εξέδωσε ανακοίνωση και στρεφονται κατά του Θεσρωτου διαιτητη Μαριου Σιντώρη τον οποιο θεωρουν υπαιτιο της ηττας από την ΑΕΛ . Στέκονται στη φάση του πέναλτι για το 0-2 και τονίζουν πως έστω και τώρα θα πρέπει ο ρέφερι να αναγνωρίζει το λάθος του.

Η ανακοίνωση: «Ο Ηρακλής Λάρισας μέχρι σήμερα έχει αποφύγει τον πειρασμό να αναφερθεί και να βγάλει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας παρότι έχει αδικηθεί πολλές φορές, γιατί θέλει να πιστεύει ότι ακόμα και οι καλύτεροι διαιτητές θα κάνουν λάθη.

Σήμερα αναγκαζόμαστε να δείξουμε το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής της αναμέτρησης Κος Σιντόρης Μάριος του συνδέσμου Θεσπρωτίας, για τους εξής λόγους:

1. Είναι το 43' λεπτό του αγώνα και με αυτό το πέναλτι γίνεται το 0-2 και μας στερείται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι από το ματς στο β ημίχρονο και κυριότερα,

2. Γιατί ο ίδιος ο Κος Σιντόρης παρουσία του παρατηρητή αγώνα μας διαβεβαίωνε ότι κάνουμε λάθος και το χέρι ήταν απλωμένο. Ελπίζω έστω και τώρα να αναγνωρίσει το λάθος του.

 

Κατά τα λοιπά εμείς συνεχίζουμε απτόητοι την προσπάθεια μας για την σωτηρία της ομάδας μας».

 

δειτε την φαση που δοθηκε το πεναλτυ σε βαρος του Ηρακλη Λαρισας

https://www.youtube.com/watch?v=B7Vmu7a9eA8

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ανακοίνωση με την οποία κάνει επίσημα γνωστό ότι θα διεκδικήσει την είσοδο του στο Δ.Σ της ΕΠΣΜ σαν τακτικό μέλος μας έστειλε ο Νίκος Φιλιππιάδης που έχει ως εξής:

Μετά απο περισυλλογή και ώριμη σκέψη, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα, διεκδικώντας το δικαίωμα για μια θέση στο Δ.Σ της ΕΠΣΜ,στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Απριλίου 2023,αποκλειστικά ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, χωρίς δεσμεύσεις σε παρατάξεις και συντεχνίες, θέλοντας να ενεργώ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, να σκέφτομαι ΕΛΕΥΘΕΡΑ,να αποφασίζω ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Είμαι βέβαιος ότι οι εκπρόσωποι των σωματείων θα εκτιμήσουν το ήθος μου, την πρότερη οκτάχρονη προσφορά μου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης αλλά και την διαχρονική μου 27χρονη παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου και σε διάφορες επιτροπές-Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ(ΕΙΔΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΈΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ)-Δ.Ε.Α.Β(Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας)-Παρατηρητής Διαιτησίας, Καθηγητής-Εκπαιδευτής-Εκπαιδευτής Διαιτησίας και θα με τιμήσουν με την ετυμηγορία τους.

Τους ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νίκος Φιλιππιάδης

Τ.Διεθνής διαιτητής F.I.F.A-Τέως Πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣΜ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, τόνισε στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τις ομάδες των playoffs και τον Μπένετ πως η Ομοσπονδία θα τηρήσει τον θεσμικό της ρόλο, ώστε να έρθουν διαιτητές που πρέπει.

Μετά το τέλος της διαδικασίας δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος τόνισε πως θα τηρήσει τον θεσμικό της ρόλο, ώστε να έρθουν διαιτητές που πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπαλτάκου:

“Φτάσαμε κοντά σε συμφωνία είναι γεγονός, η συμφωνία χάλασε τελευταία στιγμή πράγματι. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν επήλθε συμφωνία ότι η ΕΠΟ δεν θα τηρήσει τον θεσμικό της ρόλο και δεν θα κάνει αυτά που πρέπει, ώστε στις επόμενες 9 αγωνιστικές να έχουμε τις διαιτησίες που επιβάλλεται να έχουμε, δηλαδή διαιτητές ελίτ ή α’ κατηγορίας, ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο ομαλά και να κατακτήσει τον τίτλο ο καλύτερος.

Γιατί δεν έρχονταν διαιτητές καλοί αυτό το διάστημα: “Ο Μπένετ τα έχει εξηγήσει όλα και οι προλαλήσαντες σας έχουν πει. Αυτό που σας λέω είναι ότι η ΚΕΔ σύμφωνα με τον κ. Μπένετ, έχει κάνει ό,τι περισσότερο μπορεί για να έρθουν ελίτ διαιτητές ή πρώτης κατηγορίας και αυτό θα συνεχίζει να κάνει”.

Για την κατηγορία ότι διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: “Επειδή αυτό αφορά ομάδες και εμπλέκει δύο ομάδες, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, δεν θα πάρω θέση. Ο Μπένετ μας είπε ότι υπάρχει ήδη ανάκριση από την UEFA. Δεν θα πάρω θέση σε κάτι που είναι υπό έρευνα”.

Για το αν υπήρξε ένταση: “Υπήρξε ένταση. Δεν νομίζω ότι κάποιες από τις προηγούμενες συναντήσεις που έγιναν στο ίδιο πλαίσιο δεν υπήρξε. Επειδή ξέρετε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι το περισσότερο ανταγωνιστικό, απ’ όλα έχουμε ζήσει. Δεν θυμάμαι τέσσερις ομάδες μαζί. Άρα η ένταση είναι αναμενόμενη και φυσιολογική.

Για το αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα: “Ασφαλώς θα τελειώσει το πρωτάθλημα”.

Γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί με τη διαιτησία, αφού το έχει κάνει στο παρελθόν: “Δεν κατάλαβα την ερώτηση, τι έχω κάνει στο παρελθόν” Για την αλλαγή του κ. Σιδηρόπουλου: “Αυτό ήταν απαίτηση του κ. Μαρινάκη για τον Διαμαντόπουλου” Έχετε δώσει επίσης οδηγίες σε Ενώσεις: “Δεν έχω μιλήσει σε Ενώσεις”.

Τέλος τόνισε: “Αύριο έχω ραντεβού στη Γενεύη με την UEFA για άλλο λόγο και είναι σίγουρο ότι θα θέσω θέμα, ώστε να δοθεί βοήθεια ώστε να έρθουν ελίτ διαιτητές ή πρώτης κατηγορίας.

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Αιχμηρή αναφορά του Μελισσανίδη προς τον Μαρινάκη για την εμπλοκή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη διαιτησία

Ετσι όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επιχείρησε μέσω συγκεκριμένων θέσεων, να επαναφέρει το αίτημα της επαγγελματικής διαιτησίας και της εκ νέου εμπλοκής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στα κοινά ο ισχυρος ανδρας της ΑΕΚ του ανεφερε

«Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα», ήταν μια από τις πιο αιχμηρές αναφορές του Μελισσανίδη προς τον Μαρινάκη. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ ανέφερε, πως την Μάτα Χάρι την ρίχνουν δίπλα ή προσπαθούν να την ρίξουν δίπλα σε όλους τους αρχιδιαιτητές!

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Σε μία σοβαρη  αποκάλυψη , που γνωστοποιήθηκε από τον Στιβ Μπένετ στους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα play-off της Super League, προχώρησε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ειδικότερα, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε πως ο αρχιδιατητής δέχθηκε μήνυμα από ξένο ρέφερι προκειμένου να επιλεγεί αυτός να διευθύνει το σπουδαίο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των play-off της Super League εναντίον του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, το στέλεχος του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως ο Ιβάν Σαββίδης υποστηρίζει πως μόνο η ΚΕΔ είναι αρμόδια για την επιλογή των ρέφερι στα παιχνίδια και κανείς άλλος φορέας.

«Μετά από μία τετράωρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε αυτή τη σεζόν και στις προηγούμενες, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε στήριξη στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν και την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα και λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό», ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Γκαγκάτσης για να προσθέσει:

«Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία - αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ'όνομά του, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι' αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν' αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος».

Ακόμη, ο CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόσθεσε:

«Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει έως το τέλος, ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει αναφερθεί στην UEFA γιατί μας φαίνεται πολύ ύποπτο, πώς ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τζιμπουτί, όχι στην Ελλάδα».

Σε σχετική ερώτηση για τη δέσμευση Μπένετ πως έχει ήδη βρει διαιτητές ώστε να σφυρίξουν στις επόμενες αγωνιστικές, ο κ. Γκαγκάτσης δήλωσε: «Και ο κ. Κλάτενμπεργκ πέρσι έκανε τον προγραμματισμό για όλο τον μήνα. Να ρωτήσετε τον κ. Μπένετ γιατί δεν έκανε τη συνάντηση νωρίτερα. Εμείς θέλαμε ελίτ διαιτητές από την αρχή της σεζόν, είδατε ότι για παράδειγμα στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, πριν τον αγώνα, ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση πριν για τον Σλοβάκο διαιτητή (σ.σ Ιβάν Κρούζλιακ) που ήταν άριστος κατά γενική ομολογία. Και στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για το κύπελλο είχαμε άριστο διαιτητή (σ.σ Σλάβκο Βίντσιτς)».

Ακολούθως, απαντώντας σε ερώτημα για το αν οι ελίτ διαιτητές μπορούν να έρχονται χωρίς φόβο για να διευθύνουν μεγάλα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά την τοξικότητα που επικρατεί, ο αντιπρόεδρος των Θεσσαλονικέων υπογράμμισε: «Σίγουρα δεν βοηθάει αυτή η εικόνα. Και μέσω του κ. Σαββίδη εκφράστηκε η επιθυμία να παραμείνουν όλοι ψύχραιμοι και κανένας Μπένετ ή Μπαλτάκος δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα αν δεν τη διασφαλίσουμε εμείς οι τέσσερις».

Κληθείς μάλιστα να σχολιάσει σχετική δήλωση του Αχιλλέα Μπέου πως «μέσα τσακώνονται οι τέσσερις για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα», o Mάκης Γκαγκάτσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Kαι οι τέσσερις θέλουμε το πρωτάθλημα. Φυσιολογικό δεν είναι; ''Τσακωνόμαστε'' για να πάρουμε το πρωτάθλημα, το θέλουμε και εννοείται ότι θα κάνουμε από αγωνιστικής πλευράς ό,τι είναι δυνατό για να το πάρουμε και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, τα συμφέροντα της ομάδας μας, ο καθένας από την πλευρά του».