Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Ο ερχομός του Πιερλουίλιτζι Κολινα στο σεμινάριο της σουπερ λίγκα το ερχομενο καλοκαίρι είναι ένα σημαντικο γεγονός Για να συμβει αυτό χρειάστηκε να δωσει την εγκριση του ο προεδρος  της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί αφου την προταση μετέφερε ο προεδρος της ΕΠΟ Γ Σαρρής κατά την προσφατη συναντηση τους σε Θεσσαλονικη και Αθήνα.

Για οσους γνωρίζουν προσωπα και πράγματα πρεπει να σημειωσουμε πως αυτό γινονταν κατά κορον τα προηγουμενα χρονια Τις τελευταιες χρονιες ειχε εξασθενήσει αυτή η πρακτική .Αναμφίβολα ο Κολίνα δινει αιγλη αφου είναι κουμανταδόρος στη Ευρωπαικη σκηνη και οριζει τους διαιτητές στα Ευρωπαικα κυπελλα μαζι με το Χιου Ντάλλας.

Η ανακοινωση της ΕΠΟ εχει ως εξής «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε τα μέλη ότι έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους, η πρότασή του όπως διεξαχθεί το σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League το καλοκαίρι του 20014 (αγωνιστικά τεστ, εξετάσεις κλπ.) από τον κ. Πιερλουΐτζι Κολίνα, επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA’.»

Το σεμινάριο απ ότι φαινεται θα πραγματοποιηθει μεσα στον Ιούλιο και η ημερομηνία θα οριστικοποιηθει αφου θα γινει η σχετικη επαφή με τον Κολίνα .Ανάλογα το ποτε θα διεξαχθει το σεμινάριο θα αποφασιστει ποτε θα γινει της φουτμπώλ λιγκ ,της Γ εθνικης.

ΠΑΝΤΩΣ ο προεδρος της ΕΠΟ στη συνεντευξη που εδωσε το μεσημερι γυρω απο τα τελευταια γεγονότα ειπε για τη διαιτησια και την προσκληση του Κολίνα στο σεμιναριο του καλοκαιριού "Η ΕΠΟ εδώ και χρόνια ακολουθεί αυτά που έχει συμφωνήσει με την ΟΥΕΦΑ. Έχουμε υπογράψει μια συμφωνία και λειτουργούμε με τον τρόπο που προβλέπεται. Κάποιες φορές θεωρώ ότι κάποιοι διαιτητές είναι να τους λυπάσαι. Ανακοινώσεις πριν από το ματς, ανακοινώσεις στο ημίχρονο, ανακοινώσεις μετά το ματς. Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει. Δεν λέω ότι έχουμε τους καλύτερους διαιτητές ή μόνο καλούς διαιτητές, αλλά και αυτοί είναι άνθρωποι. Και επειδή υπάρχει το θέμα των πινάκων και κατηγορείται η ΕΠΟ γι’ αυτό, θα έρθει ο κύριος Κολίνα να κάνει την αξιολόγηση το καλοκαίρι σε ένα σεμινάριο. Το είπα και στα μέλη του Δ.Σ. πριν από λίγο. Για να σταματήσει επιτέλους αυτό το θέμα

 

της Δ εθνικής.