Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αρωμα γυναίκας η καλυτερα γυναικών στο τελικο του κυπελλου της ΕΠΣ Γρεβενών.Η επιτροπή διαιτησιας με επικεφαλής τον αρχιδιαιτητή Αργυρη Νατσιόπουλο εκανε πράξη αυτό που θελει και η ΟΥΕΦΑ ανάδειξη της γυναικείας διαιτησίας και ωρισε στο τελικό της διοργάνωσης , όχι μια αλλα τρείς γυναίκες που πλαισίωσαν τον ταλαντούχο διαιτητή Γιάννη Πανό  δινοντας ένα ξεχωριστο χρώμα.

Το κυπελλο κατέκτησε η ομαδα  Γρεβενά αεράτα νικώντας  με 2-0 την Καλλιράχη .

Η διαιτησία ήταν πολυ καλή και η επιλογή του Κ.Νατσιόπουλου Αργύρη με τις 3 γυναίκες (ιδου και η αναμνηστικη φωτογραφία)  να πλαισιώσουν τον Πανό Ιωάννη (Ελευθεριάδου Δέσποινα-Σιούμπουρα Μυρτώ-Λαζόγκα Ολυμπία ως τέταρτη ) ηταν σίγουρα πετυχημένη.Μάλιστα διαιτητής και διαιτητίνες αγωνιστηκαν με ενδιεπικοινωνία.

Τον αγωνα παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Κ.Δασταμάνης Γιώργος   ο διαιτητής super league Δημήτρης Θάνος. η ηγεσια της ΕΠΣ Γρεβενών και πολλοι φίλαθλοι.

Ο Πανός είναι από τους διαιτητες που εφυγαν από την Ηπειρο λογω της αναξιοκρατίας και των τραγελαφικών καταστάσεων που επικρατουν γυρω από την διαιτησια στην ΕΠΣ Ηπείρου καθως η διοικηση Μάντζιου τα τελευταια χρονια δεν εχει βάλει πλάτη για να αξιολογηθουν διαιτητες που αξιζουν με συνέπεια αυτοι να παρουν μεταγραφή δ σ σλλες ΕΠΣ ευελπιστώντας σ ένα καλυτερο μελλον.