Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Είναι αδικο όταν δεν μπερδευεσαι με τους ορισμους της φουτμπώλ λιγκ να σου προσάπτουν ευθύνες Το ιδιο γινονταν και πέρση οπου άλλος οριζε και υπήρχαν ανακοινώσεις πού φόρτωναν στον Θανάση Μπριάκο τις τοποθετήσεις των ρέφερυς λες και αυτος τους εβαζε .

Τωρα πάλι με το νεφέλώμα που εχει δημιουργηθει,ολοι μαζι κανουμε τους ορισμους ,τα μέλη της ΚΕΔ δηλαδη ,κι όχι εμεις.υπάρχει μια συγχυση ,κι αυτό φάνηκε και με την ανακοινωση του Ολυμπιακού Βόλου που αντι να διαμαρτυρηθει γενικά κατά της ΚΕΔ ,ριχνει το βάρος του στον αναπληρωτή προεδρο της επιτροπής που στην προκειμενη περιπτωση τακούει χωρις να μπερδευεται Κι αυτό το λεμε γιατι ξέρουμε πως δεν ανακατευεται.Τι πρεπει να γινει .Να ανακοινωθεί επισημα  τι κανει το ενας μέλος και τι το άλλο και να παψει αυτό το κρυφτούλι γιατι μονο καλο δεν κανει  το γενικο και αοριστο ,ολοι μαζι τακτοποιουμε τους ορισμους σ ολες τις κατηγορίες με συνέπεια να  επικρατει συγχυση  .

Δειτε τι λεει  η ΠΑΕ Ολυμπιακος Βολου «Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην ΚΕΔ και τον επικεφαλής της κ. Μπριάκο, χωροφύλακα στο επάγγελμα. Διαιτησία για σεμινάριο από τους κ. Γκράνα, Χατζημωυσιάδη και Εμπλιουκ. Άξιοι. Τους αδικεί η κατηγορία που αγωνίζονται. Σύντομα και το σήμα της ΦΙΦΑ. Κύριε Μπριάκο ελπίζουμε να συνεχίσετε με αυτούς τους ορισμούς γιατί μόνο έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου θα τερματίσει πρώτος. Δεν πρόκειται να βγάλουμε άλλη ανακοίνωση για να μην μας θεωρήσουν γραφικούς και παρεξηγηθούμε. Καλή συνέχεια σε όλους».