Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η τριτη αγωνιστικη στην Β εθνικη ειχε επι το πλειστον καλες διαιτησιες Και η μονη παραφωνια που υπάρχει είναι στην συναντηση της Καισαριανής οπου εκει ο διαιτητής Σπύρος Σταθόπουλος από την Δυτικη Αττική στο ντερμπούτο του στην φουτμπώλ εδειξε αναποφάσιστος και …υποτάχτηκε σε υποδειξη του Α βοηθου του Καραγιώργου που κακως αναμειχτηκε στην ολη φάση .Ηταν το 10 στο ματς της Γλυφάδας με τον Παναιγιάλειο ,οπου ο Φλίγκος κερδισε την μπάλα από αντιπαλο του και μπηκε στη περιοχη  ακάθεκτος για να σκοράρει .Ο Κοτταράς βγήκε να του αποσπάσει τη μπάλα και ο παικτης βρέθηκε στο χορταρι .Ο διαιτητής σφυριξε πέναλτυ και εβγαλε και κοκκινη στον τερματοφύλακα αφου ο φορ του Αιγίου ηταν σε προφανη θεση.

Κι ενώ αυτή ηταν η αποφαση του ο πρωτος βοηθος χωρις να κανενα λογο να ανακατευθει για φάση που εγινε μεσα στη περιοχη ,του ειπε πως εν ολιγοις ο Φλίγκος εκανε θέατρο οποτε ο Σταθοπουλος πηρε πισω πέναλτυ και κοκκινη ,τοσο απλα όπως το διαβάζετε κι εγινε μετα μπάχαλο αφου και από την τηλεόραση δεν προκύπτει πέσιμο για να αποκομισει ο παίκτης ..κέρδος .Η Ευβοιώτισα παρατηρητής Χευσα Μαργαρίτη ειπε ότι θα κανει χρηση βίντεο με τη διαφορα ότι ο διαιτητής εχει προβλημα γιατι αντι να πάρει πανω του την ευθυνη και να υποστηρίξει και τις αποφασεις του  ,δέχτηκε υποδειξη βοηθου που δεν ειχε λογο να μπερδευτει γιατι τον παρέσυρε σε διπλο λάθος,κι είναι και ο ιδιος συνυπεύθυνος.Καλος ο  ετερος βοηθος Νενεκούμης ενώ τέταρτος   ο Νικος Ρατσιάτος.

ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ο Ολυμπιακος Βολου διαμαρτυρεται ότι πριν το γκολ  της ισοφάρισης επρεπε να υποδειχτει υπερ του φάουλ,κατι που δεν εντόπισε ο Καστοριανός παρατηρητής Σπύρος Σπύρου βλέποντας και το βίντεο  Ετσι η αποψη του ότι ο Ξανθιώτης διαιτητής Χρηστος Γκρανας πήγε πολύ καλά όπως και οι δυο βοηθοι του Χατζηυμωσιάδης και Εμπλιούκ δεν την μετέβαλε κάνοντας και χρηση των ηλεκτρονικών μεσω Μάλιστα χαρακτήρισε και σωστη τη καρτα που πηρε ο Ολισε για το θεαματικο του πέσιμο μεσα στη περιοχη  για να ξεγελάσει τον ρέφερυ και δωσει την εσχάτη των ποινών. Τεταρτος ηταν ο Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα.

ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ο Διονυσης Ζούγγρας τα πηγε μια χαρα στο ντέρμπυ Κααιώπης –Νικης ,.Παρα την πολυμηνη απουσια του από τα ματς της φουτμπώκ λιγκ στάθηκε με ανεση και εβγαλε τον αγώνα χωρις να ειπωθει το παραμικρο αφου ηταν ακριβοδίκαιος.Ο Παρατηρητής Φασούλας εμεινε απολυτα ικανοποιημενος από την αποδοση του Καποια  επουσιώδη λαθη εκαναν οι βοηθοι του Τσιαμπάζης και Ξενακίδης ενώ τέταρτος ηταν ο Δ. Μπεκερτζής.

ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΑΚΟ ο Νικος Ρουσσος-Μπεκερτζής από την Πρέβεζα αγγιξε το αριστα ,αν και θα μπορουσε σε μια φαση να δειξει την δεύτερη κιτρινη στον Μανωλά Ουσιαστικο λάθος δεν εκανε και αρεσε στον παρατηρητή Γιαννη Φλαμπούρη Βοηθοι ηταν ο Καραλής από τη Ηπειρο όπως και ο τέταρτος Τάσσης και δευτερος βοηθος ο Κωνσταντινου  από την Πρεβεζα που δεν ειχαν προβληματα.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Γιώργου Τζοβάρα(φωτο)  στη φουτμπωλ λιγκ συνοδεύτηκε από μια πολύ διαιτησια στη συναντηση του Αχαρναικου με την Επισκοπή .Εδειξε τις ικανοτητες του και ικανοποιησε ιδιαιτερα τον παρατηρητή Δ.Γιαννόπουλο  και  παροτι ειχε Αθηναιους βοηθους Ντάλλα και Σαμοίλη υπηρχε συνεργασια.Τεταρτος ηταν ο Γιαννης Σωσώνης .

ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ο Γιαννης Μουρτζάκης ειχε ευκολο εργο  και τον πηγε το παιγνιδι χωρις να εχει επιμαχες φασεις Το ιδιο και με τους βοηθους Δημήτρη Τζαφόλια και Ηλια Μήταρη από την Ανατολικη Αττική που ειχαν σωστες υποδείξεις,Ο παρατηρητής  Φ,Δανιγγέλης δεν ειχε να σημειώσει κατι το σημαντικό Τεταρτος ηταν ο Χρηστος Μανούρας από τα Τρίκαλα.

ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ στην φουτμπώλ λιγκ ο Αγγελος Ζαραβίνος ετυχε  να πέσει σ ένα μάτς που δεν εκρυβε παγιδες Ετσι περασε από τα Ψαχνα χωρις να του τυχει η δύσκολη φαση Εδειξε διαθεση αλλα είναι απειρος και θελει παιγνιδια Γενικα εμεινε ικανοποιημενος ο Γ.Παπαμίχος Βοηθοι ηταν Κοσμας και Μειντανάς και τεταρτος ο Χαρης Τσουκαλάς μια τετράδα  που περασε απαρατήρητη.

ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ο Θανάσης Τζήλος τήρησε τον κανονισμο και σφυριξε ένα επεισοδιακο παιγνιδι στο οποιο δεν χαρίστηκε σε κανενα και είναι χαρακτηριστικο ότι στο 42 απέβαλε τον Λιοση των γηπεδούχων με απευθειας κοκκινη για αντιαθλητικό τάκλιν σε αντίπαλο.Ο παρατηρητής και μεντορας του Νικος Αθανασιου εμεινε ευχαρισημενος από την αποδοση του καθως και από τη συνεργασια που ειχε με τους βοηθους του Καραμπούλα Λαρισας και Σπανό από την Αχαια απ οπου ηταν και ο τεταρτος Κωστας Κωνσταντάκης.

ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ο Δημητρης Μαλούτας εκανε μια πετυχημενη διαιτησια με τον παρατηρητή Ματθαίο Κοφίτσα να το αναφερει στο φινάλε όπως επισης για τους βοηθούς Στ.Σίπκα και Παρασίου καθως και στον τέταρτο Μπάμπη Σελεμιδη που συνεθεσαν μια σωστη διαιτητικη τετράδα.

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ του Δραμινου Κωστα Κοτσάνη συνοδευτηκε από μια καλη παρουσια σ ένα ματς που δεν ειχε δυσκολίες .Ο παρατηρητής Μπαμπης Κωστούδης τον  βρηκε σε καλη κατάσταση οπω ς επισης τους βοηθους Δηλγαράκη και Βαντσή καθως και τον τεταρτο Θανάση Σέζο που ειχε πολυτιμη συνδρομη σ ένα πρωτάρη ρεφερυ.

ΕΥΚΟΛΗ και η αποστολη του Ανανία Φωτιάδη στην συναντηση της Καλαμαριας Χωρις τιποτε το αξιόλογο από πλευρας φάσεων και με καλη διαιτητικη παρουσια του ιδιου και των βοηθων του Σάββα και Κωτούλα επισης από τις Σέρρες με τεταρτο τον Δημητρη Καρα.ντώνη .Παρατηρητής ηταν ο Χρηστος Παντελέρης .

ΤΕΛΟΣ στις Σερρες ο Γιώργος Κυριαζίδης από τον Εβρο πιστοποιησε την σταθερη πορεια του με μια ανετη διαιτησια στο ματς του Γάζωρου .Καλοι και οι βοηθοι του Λιώλιας και Βασιλόπουλος ενώ τέταρτος ηταν Χρηστος Τσαλουχίδης Ο παρατηρητής Δ.Κωνσταντάρας εμεινε ευχαριστημενος