Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Έντονα προβληματισμένος ακόμα και για το αν θα ξεκινήσουν κανονικά τα πρωταθλήματα, εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Κυριάκος Μεϊμάρης. Μετά την δικαίωση της «παράταξης Κωνσταντίνου» στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε (εκδόθηκε προσωρινή διαταγή η οποία απαγορεύει στην ΕΠΣΔ να παίρνει αποφάσεις για τουλάχιστον μέχρι και την 1η Ιουλίου), ο κ. Μεϊμάρης μεταξύ άλλων είπε:
«Η Ένωση πλέον δεν μπορεί να πάρει απολύτως καμία απόφαση και αυτό είναι κάτι που θέλω να γίνει κατανοητό από τα σωματεία. Θα έπρεπε όπως είχα πει πριν και μετά τις εκλογές, τα σωματεία να είναι ενήμερα μέχρι τις 15 Ιουνίου για το τι μέλλει γένεσθαι όσων αφορά τις προκηρύξεις για τη νέα χρονιά, τα θέματα των αναδιαρθρώσεων και πολλά άλλα. Για εμάς οι εκλογές έγιναν με νόμιμο τρόπο. Η άλλη πλευρά θεωρεί το αντίθετο. Δεν έχουν βάσει όμως αυτά που υποστηρίζουν. Μέχρι και τρεις ημέρες πριν μας έστειλαν τα πληρεξούσια τους από τα οποία φαίνονται ποιοι εκπροσωπούσαν τα σωματεία στη γ.σ. Έγινε η ανάγνωση και η σχετική επικύρωση με την παρουσία και της αντίπαλης παράταξης χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Τα χέρια της Ένωσης είναι δεμένα και από εδώ και πέρα ότι και αν συμβεί δεν έχει να κάνει με την διοίκηση της ΕΠΣΔ. Δεν μπορούμε ούτε αποφάσεις να πάρουμε, ούτε και να ετοιμάσουμε προκηρύξεις. Ούτε και να ενημερώσουμε για το οτιδήποτε. Ούτε μπορούμε Έντονα προβληματισμένος ακόμα και για το αν θα ξεκινήσουν κανονικά τα πρωταθλήματα, εμφανίστηκε με σημερινές του δηλώσεις σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Κυριάκος Μεϊμάρης. Μετά την δικαίωση της «παράταξης Κωνσταντίνου» στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε (εκδόθηκε προσωρινή διαταγή η οποία απαγορεύει στην ΕΠΣΔ να παίρνει αποφάσεις για τουλάχιστον μέχρι και την 1η Ιουλίου), ο κ. Μεϊμάρης μεταξύ άλλων είπε:
«Η Ένωση πλέον δεν μπορεί να πάρει απολύτως καμία απόφαση και αυτό είναι κάτι που θέλω να γίνει κατανοητό από τα σωματεία. Θα έπρεπε όπως είχα πει πριν και μετά τις εκλογές, τα σωματεία να είναι ενήμερα μέχρι τις 15 Ιουνίου για το τι μέλλει γένεσθαι όσων αφορά τις προκηρύξεις για τη νέα χρονιά, τα θέματα των αναδιαρθρώσεων και πολλά άλλα. Για εμάς οι εκλογές έγιναν με νόμιμο τρόπο. Η άλλη πλευρά θεωρεί το αντίθετο. Δεν έχουν βάσει όμως αυτά που υποστηρίζουν. Μέχρι και τρεις ημέρες πριν μας έστειλαν τα πληρεξούσια τους από τα οποία φαίνονται ποιοι εκπροσωπούσαν τα σωματεία στη γ.σ. Έγινε η ανάγνωση και η σχετική επικύρωση με την παρουσία και της αντίπαλης παράταξης χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Τα χέρια της Ένωσης είναι δεμένα και από εδώ και πέρα ότι και αν συμβεί δεν έχει να κάνει με την διοίκηση της ΕΠΣΔ. Δεν μπορούμε ούτε αποφάσεις να πάρουμε, ούτε και να ετοιμάσουμε προκηρύξεις. Ούτε και να ενημερώσουμε για το οτιδήποτε. Ούτε μπορούμε να πάρουμε. Δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα γίνουν τα πρωταθλήματα».να πάρουμε. Δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα γίνουν τα πρωταθλήματα».

πηγη www news12.gr