Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Οσοι ειδαν τον τελικο ανοδου μεταξυ του Ολυμπιακου Βολου και του Παναιτωλικου εχουν να λενε για την αψεγάδιαστη διαιτησια του Τάσου Σιδηρόπουλου .Ο μονος που δεν το αντελήφθη ,ισως λογω εγωισμου ηταν ο προεδρος της Αγρινιώτικης ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας.Του δοθηκε η δυνατοτητα όταν εκανε ζωντανα  δηλώσεις στο καναλι του ΟΤΕ να  πει δυο καλες κουβέντες για την διαιτησία Και αντ αυτου ειπε το αμιμητο « σημερα επιβεβαιώθηκα με τον διαιτητή .

Μάλιστα εδειξε να είναι και μακρυα από την πραγματικότητα γιατι μιλησε ότι ειχε αντιρρησεις γιατι οσα ειχε κανει? Ο διαιτητής Που και ΠΟΤΕ? ΕΠΕΙΔΗ Ανέφερε μιλουσαν για Σιδηροπουλο δυο παράγοντες Ο Κωστουλας με τα οσα ειπε προκάλεσε και είναι βεβαιο ότι θα κληθει στα αρμοδια οργανα ,αφου επεμενε να λεει ότι δεν ρωτήθηκε από την ΚΕΔ  ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ,αγνοώντας πως η επιτροπή κρινει μονη της και δεν ενημερώνει όταν προκεται για τετοια παιγνιδια ανοδου τι σκέπτεται να πράξει .Κι εδώ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ πλήρως κατι που επεσημανε στο φινάλε και ο παρατηρητης Γιάννης Σπυρόπουλος .

Ο Σιδηροπουλος επαιξε αυστηρα 50-50 και μοιρασε κάρτες οπου υπήρξαν αντιαθλητικα μαρκαρίσματα και διαμαρτυρίες Παράλληλα ειχε σωστη συνεργασια με τον διεθνη βοηθό Λεωνίδα Βασιλειάδη που δικαιώθηκε στη φαση του 0-1 αφου ο Καμαρά εφυγε από κανονικη θεση ενώ καλα πηγε και ο ετερος βοηθος Αλεξανδρος Γρεβένης ,Δεν συναντησε  προβλήματα ο τέταρτος Αλέξανδρος Αρετόπουλος.