Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Συνεχίζεται στην Ισπανία ο σάλος για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Κάντιθ με την Έλτσε και το τραγικό λάθος του VAR.

Ο διαιτητής του αγώνα, Κάρλος ντελ θέρο Γκράντε, ζήτησε συγγνώμη από την Κάντιθ για το γκολ με το οποίο ισοφάρισε η Έλτσε, καθώς ο Εζέκιελ Πόνσε που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Σύμφωνα με την υπόδειξη του VAR, όμως, το γκολ μέτρησε και οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

 

Τώρα η Κάντιθ ζητά να ξαναγίνει το παιχνίδι από το 81' και μετά, από το σημείο δηλαδή που ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και μπήκε το τέρμα που δεν έπρεπε να μετρήσει.

«Ο σύλλογος δηλώνει ότι δεν θα μείνει ακίνητος μπροστά στην αθλητική αδικία που σημειώθηκε χθες. Η εγκυρότητα του γκολ του Πόνσε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως απλό ανθρώπινο λάθος, αλλά μάλλον ως σοβαρό και προφανές τεχνικό σφάλμα διαιτησίας που υποκινείται από την αμέλεια και μη συγχωρεμένη ενέργεια των διαιτητών της αίθουσας VAR που ορίστηκαν από την RFEF. Οχι μόνο παραβίασαν τους ισχύοντες νόμους του παιχνιδιού, αλλά αγνόησαν επίσης τους ισχύοντες κανονισμούς σχετικά με τις αρχές και τις διαδικασίες που ρυθμίζονται στο Πρωτόκολλο VAR» αναφέρει μεταξύ άλλων η Κάντιθ στην ανακοίνωσή της.

ΠΗΓΗ www.sdna.gr