Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και η Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Χανίων πραγματοποίησαν εκδήλωση για τη κοπή πίτας του Συνδέσμου στις 27/01/2014 στη ταβέρνα «Κουλουρίδης», όπου έγιναν βραβεύσεις αλλά και η απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές.

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Χανίων Γιαννακάκης Παναγιώτης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για τη σημαντική συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Βούρβαχης Γεώργιος.

Στην αρχή της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες, στη Π.Α.Ε. Πλατανιάς, που εκπροσωπήθηκε από τα Μέλη του Δ.Σ. Πραματευτάκη Χρήστο και Μαραμπουτάκη Ανδρέα, στη Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά, για την οποία έδωσαν το ‘’παρών’’ ο Ευθυμάκης Παντελής και το νέο Μέλος του Δ.Σ. Παρασκάκης Κωνσταντίνος, στο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός, από τη πλευρά του οποίου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Ροκάκης Αντώνιος και ο Αντιπρόεδρος Ξηρουχάκης Γεώργιος. Ακόμα βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Π. Χανίων ‘’Ο Παγκρήτιος’’ και προπονητής του Άρη Σούδας, Πηγουνάκης Εμμανουήλ, ο δημοσιογράφος Βαϊδάκης Εμμανουήλ, ο Ταμίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, Χατζηδημητρίου Σταύρος και ο Πρόεδρος της Υρτακίνας Καντάνου Φιωτάκης Ευάγγελος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου και της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου.