Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο τιτλος που εχει το εγκυρο αθλητικό, Κρητικο σαιτ www.grandsport.gr για την εκδήλωση της ΕΠΣ Ηρακλείου τα λεει όλα.» περασμενα-ξεχασμενα ,όλα καλα .Νεα εποχη στις σχέσεις ΕΠΣΗ με ΕΠΟ».Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

«Μια μεγαλειώδης από κάθε άποψη υποδοχή έγινε από την ΕΠΣΗ, στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιώργο Σαρρή και στην αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που έδωσε το «παρών» στην πρόσκληση του Νίκου Τζώρτζογλου και ουσιαστικά έβαλε τέλος στις κακές σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Σαφέστατα αποτελεί γεγονός η παρουσία του προέδρου της Super League κ. Γιάννη Μώραλη ο οποίος ήταν αρκετά άνετος λόγω του ότι οι επαφές με την Κρήτη είναι γνωστές, ωστόσο όλοι είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους πάνω στον κ. Σαρρή και στον κ. Τζώρτζογλου που έβαλαν τέλος σε μια μεγάλη διαμάχη.

Μέσα στα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί η άψογη οργάνωση από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πιτσικάκη (Κούτουλος) που είχε υπολογίσει τα πάντα στο ENVY ώστε να μην λείπει το παραμικρό. Εκεί βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, οι Βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης και Μάξιμος Σενετάκης, οι πρόεδροι των ΠΑΕ ΟΦΗ και Εργοτέλη όπως και σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Κρήτης.

Μία από τις ειδήσεις της βραδιάς ήταν το αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος Ηρακλείου μαζί με την ΕΠΣΗ, με ολοκληρωμένο φάκελο στον κ. Γιώργο Σαρρή και αφορά την διεξαγωγή του Παγκοσμίου σεμιναρίου της ΦΙΦΑ στο Ηράκλειο το 2016! Ο κύριος Σαρρής θα τον παραδώσει στους επικεφαλής του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου Πλατινί και Μπλάτερ. Το Ηράκλειο πλέον βρίσκεται επίσημα σε τροχιά διεκδίκησης ενός από τα μεγαλύτερα συνέδρια που έχουν φιλοξενηθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Είδηση νούμερο 2: Ο Νίκος Τζώρτζογλου ζήτησε και πήρε την διαβεβαίωση από τους Σταύρο Αρναουτάκη και Γιάννη Κουράκη, για την παραχώρηση χώρου και την δημιουργία γηπέδου για τα άστεγα σωματεία του Ηρακλείου. Αυτό θα γίνει άμεσα.

Είδηση νούμερο 3: Ο Νίκος Τζώρτζογλου πήρε την διαβεβαίωση από ΕΠΟ και Super League για οικονομική ενίσχυση στην Ελένη Καλομοίρη.(παλαια αθλητρια που εχει προβλημα υγειας και εγινε μαλιστα προχθες και φιλικο παιγνιδι μεταξυ της ΕΠΣΗ και των παλαιμάχων του ΠΑΟΚρουσώνα παρουσια του αναπληρωτη προεδρου της ΕΠΟ Ι.Παπακωνσταντίνου και των διαιτητων της οουπερ λιγκα Μ.Κουκουλάκη και Μ.Βοσκάκη.)

Είδηση νούμερο 4: Ο πρόεδρος της Γ΄Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα καλυφθούν οι μετακινήσεις των ομάδων της Κρήτης και των νησιών λέγοντας ότι περιμένει την επιχορήγηση από την ΟΥΕΦΑ για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ. Ένα μέρος των χρημάτων θα δοθεί γι΄αυτό το σκοπό. Για την εξέλιξη σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά το Grandsport.gr πριν από μερικές εβδομάδες.

Η ΕΠΣΗ τίμησε και κάποιους ανθρώπους:

Το σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, τον Γιάννη Καλέμπουμπα, τον πρόεδρο του ΠΟΑ, τον Γιώργο Μιχελεκάκη από την Χερσόνησο, τον Μίμη Παπαδάκη από τα Καμίνια, τον Μανώλη Μαθιουδάκη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή από την Μεσσαρά, τον πρώην διαιτητή Γιώργο Λαγουδάκη, τον Νικόλα από τις Αρχάνες που κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ρεπορτάζ και φωτογραφικο υλκό

Πηγη www.grandsport.gr

ΣΗΜ, ΣΥΝΤΑΞΗΣ WWW.DIAITITIS,GR

Στη συντομη αλλα μεστη ομιλία του ο προεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ηταν σαφέστατος « πιστευω ότι ολοι κατάλαβαν πως οι οποιες διαφορες υπάρχουν στο ποδόσφαιρο λυνονται στα δικαιοδοτικα οργανα και όχι στα πολιτικα δικαστήρια .Και κατω απ ;αυτό το γνώμονα που οριζει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ προχωραμε αφου το ποδόσφαιρο με το αυτοδιοίκητο ξέρει να ρυθμίζει τα του οικου του με τον καλύτερο τροπο»