Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

ΟΦΗ και Εργοτέλης, δεν πρέπει να ανησυχούν στις απειλές του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, περί αποκλεισμού της ΕΠΣΗ Ηρακλείου, λόγω της παρέμβασης της στα πολιτικά δικαστήρια (Δείτε εδώ). Αυτό υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος συμμετείχε την Τρίτη στην δίκη σε βάρος της ΕΠΟ, που έγινε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (Δείτε εδώ). Οπως τονίζει «αν ο κ. Σαρρής με τον αποκλεισμό της ΕΠΣΗ απειλεί τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, τότε πρέπει να να κάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι με παρέμβαση τους προσέφυγαν στο ίδιο δικαστήριο με την ΕΠΣΗ, παίρνοντας θέση υπέρ της ΕΠΟ. Θα αποβάλει και τον Ολυμπιακό ο κ.Σαρρής; » αναφέρει ο Νίκος Τζώρτζογλου και συνεχίζει λέγοντας ότι «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για ΟΦΗ και Εργοτέλη, λόγω της προσφυγής της ΕΠΣΗ. Είναι ανώνυμες εταιρείες και ανήκουν στην Σούπερ Λίγκ. Αυτές είναι κινήσεις πανικού και τίποτε περισσότερο απο τον πρόεδρο της ΕΠΟ».
Για το περιεχόμενο της ακροαματικής διαδικασίας, που έγινε στο Ειρηνοδικείο, ο Κ. Τζώρτζογλου, ανέφερε πως «δικηγόρος δεν είμαι. Ακουσα όμως τα σχόλια έγκριτων νομικών που παρακολούθησαν τη δίκη και μας είπαν ότι έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε».
Σύφωνα με τον κ. Τζώρτζογλου, η απόφαση του δικαστηρίου, στο αίτημα της ΕΠΣΗ Ηρακλείου και της ΕΠΣ Κιλκίςνα κηρυχτεί έκπτωτη η διοίκηση της Ομοσπονδίας και να διοριστεί νέα, ούτως ώστε να οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές, αναμένεται το αργότερο στα μέσα Ιουλίου.

πηγη www.prismasport.gr