Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο βόρειο ομιλο υπήρξε ένα προβλημα στο παιγνιδι της Καλαμαριάς-Αναγέννησης Καρδίτσας 1-2 Ο Κσστοριανός παρατηρητής Φωτης Σιδηρόπουλος πέρα ότι διέκρινε ότι υπήρξε πεναλτυ υπερ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις ,το διεπιστωσε και στο βίντεο οπου φαινεται ο Γκουγκουλιάς ενώ εχει βάλει πλατη τον αντιπαλο αμυντικο σπρώχνεται μεσα στη περιοχή  και επρεπε να δοθει η εσχάτη των ποινών .Ο Καβαλιώτης διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης δεν το κατελόγησε κανοντας λανθασμενη εκτιμηση με αποτέλεσμα τωρα να τεθει σε διαθεσιμότητα .

Το βίντεο του αγώνα που ανέβηκε στο διαδίκτυο δειχνει καθαρα την φαση ,όπως και και εκεινη του 36 που οι Καλαμαριώτες ζητησαν χερι του Ρόβα αλλα δεν ηταν από κοντινη αποσταση και ακουσιο και σωστα δόθηκε .Ο Κιοτζένης σημειωνεται ότι στο 63 ειχε δωσει πεναλτυ υπερ του Απολλωνα σε κρατημα του Ρόβα στον Αθανασιάδη που ηταν σωστο.Η ολη αποδοση του ωστοσο σκιάστηκε από την φαση στις καθυστερήσεις και είναι σκληρές οι δηλώσεις που εκανε ο προπονητης της Καλαμαριάς Ανδρέας Παντζιαράς που τονισε μετα τον αγώνα

 «Θα διαφωνήσω με το συνάδελφο προπονητή και θα πω ότι πρωταγωνιστές στο γήπεδο σήμερα ήταν ο διαιτητής με τους βοηθούς του. Αυτό δε βγάζει τις όποιες ευθύνες από πάνω μας. Κλέβουν κατάμουτρα τον ιδρώτα των παικτών μας. Δεν σέβεται κανείς την ιστορία του συλλόγου και την υγιέστατη προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να την επαναφέρουν εκεί που της αξίζει. Αυτή η διαιτησία φέρνει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω, στις εποχές που έπεφτε ξύλο στη φυσούνα και στα αποδυτήρια. Σήμερα έγινε ένα τεράστιο έγκλημα σε βάρος της ομάδας μας. Αν κάποιοι δε θέλουν τον Απόλλωνα ψηλά ας μας το πουν για να μην πετάει ο πρόεδρος τα χρήματά του τσάμπα»! είπε αρχικά και ολοκλήρωσε για τον διαιτητή: «Επιπλέον ειρωνεύονται τους παίκτες μας λέγοντάς τους ότι σου έκανε πέναλτι ο αντίπαλος, αλλά δεν είχες την μπάλα?». 

Βοηθοί του ηταν ο Λάζαρης απο την Καβάλα και ο Λιόλιας απο τον Εβρο και τεταρτος ο Τσαλουχίδης απο το Κιλκίς.