Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πρεπει να αποσαφηνίσουμε πως δεν αντιδικουμε με κανένα Απλα καταγράφουμε τα γεγονότα βασιζόμενοι στα στοιχεια που προκύπτουν από το ρεπορταζ και επειδη ωρισμενοι συνεχίζουν να μας προκαλούν εμεις θα τους απαντάμε με ντοκουμέντα που δεν χωρουν αμφισβήτιση.

Γράψαμε λοιπον ότι ο Σπάθας ειχε βάλει κώλυμμα απ αοριστον που μπορει μεν να είναι κατι το απροσδιώρηστο αλλα αφορα παντα τον παροντα χρονο και όχι βεβαια  στο διηνεκές .Αυτο είναι το ένα.Το δευτερο πριν βάλει το κώλυμμα με ημερομηνία 20 Μαιου  οπου μεσολαβούσαν ακομη  αγωνιστικες για τα πλεη οφ ( αυτή την εβδομαδα πηγε στο εξωτερικό)  η επιτροπη τον ειχε βάλει σε  διαθεσιμότητα  με βαση την εκθεση του Θόδωρου Γκαιτατζή ,για την εμφανιση του στον αγωνα Σκοντα Ξανθη-Παναθηναικός .Εμεις από την ιδια μερα ειχαμε γράψει ότι εχει προβλημα και σταματάμε αφου όχι μονο ο Δραμινός κριτής αλλα και η επιτροπή εκριναν ότι ειχε υποπέσει σε  σημαντικο λάθος στην παραπανω συναντηση.

Τα πολλα λογια είναι φλυαρία. Ο Σπάθας είναι από τους διαιτητές που η ΕΠΟ προσβλέπει στο να προχωρησει στην Ευρώπη και είναι για γέλια αυτό που επικαλούνται καποιοι μικροπρεπεις  πως θα φρενάρουν -πενιχρα  σχολια- την ανελιξη του.