Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εκλογές γινονται την Κυριακή 1 Ιουνίου στις ενώσεις Ηρακλειου και Ηπειρου για την εκλογή νεων διοικήσεων.

η νέα διοίκηση της ΕΠΣΗ καλούνται να εκλέξουν τα σωματεία του Ηρακλείου, στις εκλογές που θα γίνουν  την Κυριακή  (1/6) στις 11 το πρωί, σε αίθουσα του Παγκρητίου σταδίου (θύρα 1). Η κορυφαία αυτή διαδικασία για το τοπικό ποδόσφαιρο, μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς ο Νίκος Τζώρτζογλου διεκδικεί την επανεκλογή του στην Ενωση, έχοντας απέναντι του την παράταξη του Γιάννη Τζαμούση, αλλά και την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου συμβούλου Παύλου Ροδίτη. Να σημειωθεί ότι στις εκλογές της ΕΠΣΗ κατεβαίνει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, στο οποίο κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να βάλει μέχρι 11 ψήφους. Οι πρώτοι 11 υποψήφιοι σε σταυρ ό προτίμησης, θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΗ.  Στην παράταξη του Νίκου Τζώρτζογλου μετέχουν 25 στελέχη, ενώ σε αυτή του Δημήτρη Τζαμούση 18. Μαζί με αυτό του Ροδίτη, οι υποψήφιοι που διεκδικούν την εκλογή τους στο Δ.Σ. της Ενωσης είναι 44.

Να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 11, όπου θα γίνουν τοποθετήσεις απο τους υποφήφιους. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει περίπου στις 12 όπου τα σωματεία  της ΕΠΣΗ θα ψηφίσουν και μετά θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων για τους υποψήφιους οι οποίοι και ανάλογα με την παράταξη που ανήκουν θα κληθούν να εκλέψουν το νέο πρόεδρο.

 Αναλυτικά οι παρατάξεις:

Η παράταξη Τζώρτζογλου εχει 25 στελέχη .

Τακτικά μέλη: Τζώρτζογλου Νικόλαος, Βαβουρανάκης Χάρης, Δροσίτης Γιάννης, Ζερβάκης Μανόλης, Θεοδοσάκης Κώστας, Μαθιουδάκης Μανόλης, Βοζικάκης Γιώργος, Παπαγγελής Βαγγέλης, Παπαδάκης Ναπολέων, Σμαραγδάκης Γιάννης, Σπανάκης Γιάννης.

Αναπληρωματικά μέλη: Ασλάνης Θεόφιλος, Βαρδαλαχάκης Μανόλης, Καλεμάκης Αλέκος, Κανακαράκης Απόστολος, Κουτεντάκης Γιώργος (Πλούταρχος), Μπαστάκης Αριστοτέλης, Μωϋσάκης Γρηγόρης, Νικηφόρος Γιάννης, Παλλήκαρης Λιβέρης, Φρυσούλης Παναγιώτης, Καράτζης Αντώνης. Εξελεγκτική επιτροπή: Καναβάκης Γιώργος, Κωστάκης Γιάννης, Συλιγνάκης.

Η παράταξη Τζαμούση
18 στελέχη μετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Τζαμούση
Τακτικά μέλη: Τζαμούσης Γιάννης, Κώστας Γιαπιτζόγλου, Καρασάββας Μιχάλης, Φανουράκης Γιώργος, Παγωμένος Νίκος, Κανάκης Γιώργος, Κωστορίζος Σωτήρης, Μαυράκης Γιάννης, Κοκοτσάκης Βασίλης, Γερμανάκης Μανώλης, Λημναίος Μανώλης, Βροντάκης Κώστας
Αναπληρωματικά μέλη: Βελαντής Ηρακλής, Παπαδάκης Γιώργος, Νίκος Πίτσος. Εξελεγκτική επιτροπή: Βιδάκης Ηρακλής, Κακούρης Χρήστος, Κουκιαδάκης Εμμανουήλ.

-Ανεξάρτητος ο Παύλος Ροδίτης.

 Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

ΡΧΙΚΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΡΗΤΗΠΟΛΙΤΕΣΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚΟΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕργοτέλ

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Σε αιθουσα του ξενοδοχείου DuLakθα γινουν το απογευμα της Κυριακης οι εκλογες στις οποιες δικαιωμα ψ’ήφου εχουν 87 σωματεια .Την διοικηση  διεκδικουν τρεις παρατάξεις και η  εκλογή είναι αμφίρροπη .Η μια παράταξη είναι του απερχομενου προέδρου Βασιλη Μάντζιου που κλεινει 22 χρονια στην ηγεσια της ΕΠΣΗ Η άλλη εχει επικεφαλης τον παλαιο παράγοντα της διαιτησιας Ηλια Φίλο και η τριτη τον Χ. Βράκα που ηταν στη διοικηση και ειχε ανοικτη ρηξη με τον Μαντζιο με συνέπεια καποια στιγμη να τον ανατρέψει αλλα μετα με δικαστικη αποφαση αυτος επανήλθε στην προεδρία ,,οποιτε και στην Γ.Σ θα υπαρξει σκληρή κοντρα .

Στη παράταξη του Ηλια Φίλου μετέχουν ως τακτικα μέλη οι

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ,ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ          ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ          

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ           ΚΟΥΜΠΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ               ΣΙΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                 

ΣΚΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ            ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ          ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ                

ΤΣΙΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΗΛΙΑΣ                         

ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 

ΖΙΩΓΑΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ           ΚΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ   ΚΑΡΕΤΣΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ                  

ΝΑΚΟΣ  ΠΑΝΤΕΛΗΣ                   ΝΤΟΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ              

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ

ΣτηΝ  παράταξη του Βασίλη Μάντζιου. Μετέχουν και 4 μέλη της ΕΝ.Κ.Ε.Π. (Πάικας, Δάλλας, Φασούλας, Μηλιώτης) που θα κατεβούν σε κοινό ψηφοδέλτιο με την παράταξη του προέδρου της ΕΠΣΗΠ.

Αναλυτικά οι 11 υποψήφιοι είναι:
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΓΚΟΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΛΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΡΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΪΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

.