Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Ξεκίνησαν  το μεσημέρι στο Thessalikon Grand οι εργασίες του σεμιναρίου προεπιλογής της Σούπερ Λίγκας που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Καρδίτσα.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αθλητική ημερίδα με την οποία ουσιαστικά ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος, καθιστώντας έτσι την πόλη της Καρδίτσας στο ποδοσφαιρικό επίκεντρο.
Πριν την έναρξη του σεμιναρίου στο οποίο δίνουν το παρών ολοι οι αξιολογημένοι στον πίνακα της σ.λίγκ , είχαμε τους χαιρετισμούς των επισήμων.
Το συνθημα  έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιώργος Σαρρής ο οποίος άνοιξε το σεμινάριο με την ομιλία του τονίζοντας πως η ΕΠΟ είναι πάντα κοντά στους διαιτητές, τους στηρίζει, αλλά ταυτόχρονα αξιολογεί πολύ προσεκτικά την εξέλιξή τους.Μάλιστα σ ένα σημειο της συντομης αλλα μεστής ομιλίας  επεσημανε με νοημα τα παρακάτω

 «εμεις σαν ΕΠΟ σας στηρίζουμε και πρεπει να ξερετε τουτο Μην δινετε σημασια στα διάφορα επικοινωνιακά παιγνιδια αφου η αποδοση σας κρινετε μονο από τους παρατηρητες διαιτησίας και την ΚΕΔ Ουδείς άλλος δεν εχει λογο και πρεπει να το καταλάβετε ότι πρεπει να περιωρησετε τα λαθη Γι αυτό αλλωστε κανουμε τα σεμιναρια και επιμένουμε στην επιμόρφωση σας για να ειστε στη νέα περιοδο καλύτεροι»
Χαιρετισμό απηυθυναν ακόμη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός που έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική εκδήλωση την οποία στηρίζει όπως χαρακτηριστικα είπε η Περιφέρεια ως χορηγός, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός που καλοσώρισε όλους τους παρευρισκόμενους στην πολη και συνεχάρη την ΕΠΣ Καρδίτσας για την πρωτοβουλία να φιλοξενηθεί το σεμινάριο εδώ.
Τον λόγο πήρε και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλης Τσάκος που στάθηκε στην ανάγκη της αξιοκρατικής εφαρμογής των κανόνων απο τα όργανα του ποδοσφαίρου ενώ επικαλέστηκε και το παράδειγμα της Αναγέννησης ως ενδεικτικό για το που μπορεί να φθάσει μια ομάδα ακόμη και μέσα σ’ αυτές τις αλλαγές που συντελούνται στη ζωή μας και φυσικά στο ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μ.Παλάσκαςε που επίσης απηυθυνε χαιρετισμό, καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους, ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Περιφέρεια και τον κ. Αγοραστό για την χορηγία και ευχήθηκε στους διαιτητές και παρατηρητές καλή επιτυχία στο σεμινάριο και επεσήμανε ότι « η καρδια του ποδοσφαίρου κτυπα σημερα στην Καρδίτσα
Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε και ο αντιπροεδρος της Σούπερ Λίγκας και πρώην διεθνής διαιτητής Γιώργος Μποροβήλος που επικαλούμενος κι αυτή την ιδιότητα σημείωσε απευθυνόμενους στους διαιτητές πως έχουν πολύ σημαντική αποστολή στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την προστασία της αξιοπιστίας του ιδιαίτερα σ’ αυτή την πολύ δύσκολη εποχή και τονισε ότι η ευχη του είναι να βγουν οι διαιτητες σοφοι από την επιμόρφωση που θα κανουν .
Πέρα απο τους παραπάνω το παρών στο σεμινάριο έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γ. Καραμελίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κόκκαλη και Νούσιας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Ζ Γρηγορίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων. Θ.Μπουτζώλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Π.  Παπαχρήστου και φυσικά όλα τα στελέχη της διαιτησίας Θ.  Μπριάκος,Γ. Δούρος, Δ.Καλύβας και Ι. Τσαχειλίδης.
ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ττο βράδυ και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της πρώτης μέρας του Σεμιναρίου της Σούπερ Λίγκας η Ενωση Καρδίτσας και ο πρόεδρος Μανώλης Παλάσκας παρέθεσαν δείπνο προς τιμήν όλων των προσκεκλημένων στο κέντρο Αντωνίου στη Μητρόπολη.