Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ημερίδα Ποδοσφαίρου διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας και η Επιτροπή Διαιτησίας, το Σάββατο  στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας η ψυχολόγος κ. Ντόβα Ταρσίτσα ανέπτυξε το θέμα «Αθλητική ψυχολογία και η Επίδρασή της στον Χώρο του Ποδοσφαίρου», ενώ για τους κανονισμούς διαιτησίας μίλησε ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης  της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Μπριάκος Θανάσης. 

Ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ.Θ. Κάρτσακλας, ο Δήμαρχος κ. Μπαίλης και ο επικεφαλής της ΕΔ Ηλίας Φίτσας.

 

Νωρίτερα στι 17 30 έγιναν οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας όπου συμμετείχαν 21 νέοι διαιτητές. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη σχολή που έχει γίνει στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

 

Στο τέλος της ημερίδας ο Πρόεδρος της  ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ.Θωμάς Κάρτσακλας .τίμησε τον Θανάση Μπριάκο απονέμωντάς του τιμητική πλακέτα.

  Το παρόν έδωσαν διαιτητές και παρατηρητές από τη Πρέβεζα, Άρτα και Γιάννενα.

ΣΤΙΣ φωτογραφίες ο προεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας Θωμάς Κάρτσακλαςς ,ενα πλάνο απο τους παραβρεθέντες μεταξυ των οποιων ειναι ο προεδρος της ΕΠΣ Αρτας Θανάσης Τρομπούκης ,ο διαιτητης σ λίγκα Γ.Ντίτσος κ.α και στη τριτη φωτο ο Θανάσης Μπριάκος που ηταν βασικός ομιλητής στην ημερίδα 

 

Επίσης παρεβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Θανάσης Τρομπούκης με την ΕΔ Ηλίας Μαζαράκος και Κωνσταντίνου.

ΠΗΓΗ www.prevezaBest.gr