Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

  Ενας χαρτοπόλεμος προεκλήθη εξαιτίας του γεγονότος ότι η ΚΕΔ ωρισε στο  ντέρμπυ κορυφής  της Γ εθνικης Πανσερραικού-Αγροτικου Αστέρα τον ικανώτατο ρέφερυ Μανώλη Σκουλά ,διαιτητή με ηθος και προσωπικότητα ,πολιτικο μηχανικό στο επάγγελμα.Η αντιδραση προεκλήθη από την ομάδα του Ευόσμου που ηθελε σωνει και καλα να αλλαξει η επιτροπη τον διαιτητη Β εθνικης από το Βολο ,γιατι ετυχε να εχει παντρευτει Σερραία στη καταγωγή Και αρα δεν επρεπε να δεχτει να το σφυρίξει !!! Μιλαμε για απθανες καταστασεις ,τριτοκοσμικες που φερνουν το ποδοσφαιρο πισω και δημιουργουν καχυποψια στο φιλαθλο κόσμο Και φυσικα η ΚΕΔ ουτε που ασχολήθηκε μαζι τους,στηρίζοντας τον Βολιώτη ρέφερυ

Πριν παμε στις ανακοινώσεις θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι ο Σκουλάς επειδη γνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα αφου παιζει ο δευτερος Πανσερραικος με τον προηγουμενο με δυο βαθμους διαφορα Αγροτικο Αστέρα ξερει ότι πρεπει να σταθει στο υψος των περιστάσεων και να βγει και ο ιδιος καταξιωμενος στη συνείδηση ολων αφου η φιλοδοξία του είναι να βρεθει στον πίνακα της σουπερ λίγκα γιατι εχει τις δυνατότητες και το κυριωτερο δεν κανει χατήρια σε κανενα

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 1

 «Την προσεχή Κυριακή 16/2/2014 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανσερραϊκού στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε εμείς την σημασία και την κρισιμότητα του αγώνα, όταν τίθενται αντιμέτωπες οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας που διεκδικούν την άνοδό τους στην FootballLeague.

Όταν η ΚΕΔ/ΕΠΟ δημοσιοποίησε τους ορισμούς των Διαιτητών για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής αυτής της αγωνιστικής, προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Σκουλάς του Συνδέσμου Θεσσαλίας. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο κ. Σκουλάς έχει σύζυγο με καταγωγή από τις Σέρρες και μάλιστα ο πατέρας της είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών! (για την ώρα αγνοούμε εάν σκοπεύει να είναι εκ νέου υποψήφιος στις Σέρρες στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές…οπότε…).

Ενεργώντας καλόπιστα και θεωρώντας ότι αυτά τα στοιχεία δεν ήταν εις γνώση της ΚΕΔ/ΕΠΟ αμέσως απευθυνθήκαμε προς τους υπευθύνους εγγράφως, γνωστοποιώντας τα συγκεκριμένα γεγονότα – τα οποία τυπικά μεν μπορεί να μην συνιστούν κώλυμα, πλην όμως ηθικά δημιουργούν ένα θέμα και έχουν δημιουργήσει αναβρασμό στην φίλαθλη κοινωνία του Ευόσμου και ζητήσαμε να προβούν στην αντικατάσταση του συγκεκριμένου διαιτητή. Δυστυχώς έως τώρα δεν είχαμε την παραμικρή αντίδραση επ’ αυτού.

Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι δεν τίθεται θέμα ικανοτήτων του κ. Σκουλά, τις οποίες δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ  ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ

 

 και η «απάντηση» από την απέναντι πλευρά,του Πανσερραικού  δεν άργησε να έρθει. Σ αυτην  τα «λιοντάρια» ειρωνεύονται τον Αγροτικό Αστέρα, «υπενθυμίζουν» το πόσο έχουν αδικηθεί τη φετινή σεζόν και καλούν την αντίπαλη διοίκηση να διαλέξει όποιο διαιτητή θέλει για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση: «Με πολύ μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση - διαμαρτυρία της συμπαθούς ομάδας που αντιμετωπίζουμε την Κυριακή 16-2-2014 για τον ορισμό του διαιτητή του μεταξύ μας αγώνα κ. Σκουλά (Θεσσαλίας). Με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη διαβάσαμε στην ανακοίνωση - gossip για το που πίνει καφέ και τρώει ο συγκεκριμένος διαιτητής, με ποιους βγαίνει, τι δουλειά κάνεις ο πεθερός του, από πού είναι η γυναίκα του...

Το μόνο που δεν μας είπατε, είναι τι νούμερο βραδικό φοράει και σε ποιο πατρικό θα φάνε τα σόγια το Πάσχα!!! Λοιπόν κύριοι... Από την αρχή της χρονιάς κάνουμε μια τιτάνια προσπάθεια να ξαναφέρουμε τον τεράστιο Πανσερραϊκό μας εκεί που του αξίζει με μεγαλύτερο συμπαραστάτη μας το ήθος και την ανιδιοτέλεια!

Έχουμε δεχτεί αρκετές κακές διαιτησίες με μαϊμού πέναλτι εις βάρος μας και άδικες αποβολές! Ποτέ την Τετάρτη το βράδυ (ημέρα ορισμού διαιτητών) τα τηλέφωνα του Δ.Σ. μας δεν πήραν φωτιά για να ενημερώνουμε αντιπάλους άλλων ομάδων για το βιογραφικό και το ιστορικό του κάθε διαιτητή που παίζει!

Υποδείξτε μας ποιο διαιτητή θέλετε και εμείς θα τον δεχτούμε!!! Ας είναι και από τον Εύοσμο ή ακόμα και από Σέρρες, αφού και από εδώ λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση για το τι γίνεται στον Πανσερραϊκό!!

Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και είμαστε πανέτοιμοι για αυτό. Μην προκαλείτε άλλο τον κόσμο του Πανσερραϊκού. Έχουν ήδη ανεχτεί πολλά από εχθρούς και... φίλους.

50 χρόνια Πανσερραϊκός».

 

ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ \

 

Τους λόγους που ζήτησε την αντικατάσταση του διαιτητή Σκουλά, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, εξήγησε εκ νέου ο Αγροτικός Αστέρας.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Σερραίοι, ήρθε η σειρά της ομάδας του Ευόσμου να πράξει το ίδιο, η οποία κάνει προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε αντιπαράθεση με τον Πανσερραϊκό και υπόσχεται ότι η αποστολή των «λιονταριών» και οι φίλαθλοί της θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο με άψογο τρόπο.

 

Στην ανακοινωση αυτή ο Αγροτικος Αστέρας αναφερει μεταξυ των αλλων : «Παρόλο που δεν είναι των αρχών μας να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων-επιστολών, η απρόκλητη επίθεση του Πανσερραικού ενόψει του αγώνα της 16ης /02/2014 μας αναγκάζει να το πράξουμε. Θεωρούμε την συγκεκριμένη ανακοίνωσή τουλάχιστον άστοχη, επιθετική και εμπρηστική, εν όψει ενός τόσο καθοριστικής σημασίας παιχνιδιού.

Το περιεχόμενο της δημόσιας τοποθέτησής μας δεν αφορά σε κανένα σημείο του τον Πανσερραικό, αλλά αναφέρεται σε συγκεκριμένα και αδιαμφισβήτητα δεδομένα. Ούτε η προσωπική ζωή του κ. Σκουλά μας ενδιαφέρει, ούτε που περνάει την ώρα του, ούτε με τι ασχολείται. Αυτά αφορούν την ΚΕΔ και τους προϊσταμένους του και ενδεχομένως να τα γνωρίζουν και στις Σέρρες, από τις επισκέψεις του εκεί. Ουδέποτε αμφισβητήσαμε τις διαιτητικές του ικανότητες.

 

Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ούτε υποδεικνύει ούτε ορίζει διαιτητές. Αυτό είναι δουλειά της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Όλη την περίοδο έχουμε διατηρήσει μια συγκεκριμένη γραμμή στα θέματα της διαιτησίας, την οποία ουτε σχολιάζουμε δημοσίως ούτε επικρίνουμε ούτε επιδοκιμάζουμε. Θεωρούμε πως οι “φύλακες” στην ΕΠΟ έχουν γνώση και εμπιστευόμαστε την κρίση τους.

.