Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Από την Κωνσταντινούπολη οπου μετείχε σε σεμινάριο παρατηρητών της ΟΥΕΦΑ ,ο Θανάσης Μπριάκος βρέθηκε στην Ουγγαρία Πηγε στην Βουδαπέστη ως μέλος της επιτροπής παρακολούθησης των συμβάσεων που εχουν συνάψει οι χωρες της Ευρώπης με την ΟΥΕΦΑ για την αναπτυξη της διαιτησίας.

Μάλιστα επειδη αυτό το τριήμερο γινεται και το σεμιναριο των Ουγγρων διαιτητών που σφυρίζουν τα πρωταθληματα της χωρας  ο Μπριάκος θα μιλησει το Σάββατο ως διεθνής εκπαιδευτής .Στην Ελλάδα θα επιστρέψει την Κυριακή και την Δευτέρα θα βρεθει στην Κατερίνη οπου θα κανει μάθημα στους διαιτητές της Πιερίας .

Συμφωνα με την ανακοινωση της επιτροπής διαιτησιας της ΕΠΣ Πιερίας « την προσεχή Δευτέρα, 17-2-2014 και ώρα 6:00 μ.μ. το απόγευμα θα διδάξει στους Διαιτητές ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. κ. ΜΠΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
Το θέμα που θ’ αναπτυχθεί είναι «ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ – ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ» και η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ (Ν. Έφεσος).
Θεωρούμε μεγάλη τιμή την παρουσία του ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΡΙΑΚΟΥ, στην Ένωση μας, ο οποίος ως αναπληρωτής πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο., διεθνής παρατηρητής και εκπαιδευτής έχει αναδείξει σε ξεχωριστή θέση, διεθνώς, το αντικείμενο της εκπαίδευσης της Διαιτησίας ποδοσφαίρου.
Ως Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας και ως Ε.Π.Σ. Πιερίας καλούμε όλους τους Διαιτητές ποδοσφαίρου της Ένωσης μας να παρακολουθήσουν το εν λόγω ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ . Η παρουσία των Διαιτητών είναι υποχρεωτική.