Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Ο συνάδελφος Παναγιώτης Κουτάκος, έμπειρος ρεπόρτες διαιτησίας, αλλά και παλιός διαιτητής ο ίδιος έγραψε στο facebook με αφορή τα όσα έγιναν χθες στη Λιβαδειά:

Γράφω σαν ρεπόρτερ διαιτησίας, διαιτητής ο ίδιος, αλλά και απλός φίλαθλος. Στην Ελλάδα πάσχουμε από το ανίατο σύνδρομο ότι για ό,τι στραβό μας συμβαίνει δεν φταίμε εμείς ποτέ, αλλά όλοι οι άλλοι (όχι μόνο στον αθλητισμό). Και το λέω αυτό με αφορμή όσα ακούστηκαν χθες για τη διαιτησία του Ιωαννίδη στη Λιβαδειά. Το να μιλάς για διαιτησία ντροπή επειδή το ένα γκολ ξεκίνησε από φάουλ που μπορεί να μην ήταν και το άλλο από λάθος κόρνερ δείχνει ότι δεν έχεις αθλητική παιδεία και στουθοκαμηλίζεις. Διότι και στο ένα γκολ ο Καπώ από τα αριστερά πήγε εκδρομή χωρίς να τον μαρκάρει κανένας και ο Κώτσιος πήδηξε πιο άνετα από προπόνηση, στο δε δεύτερο ο Ιντζίδης μαρκαρίστηκε μόνο από τον άνεμο. Οσο για κάποιους που λένε για οφσάιντ στο τέταρτο γκολ, το 1970 μπορεί. Σήμερα με τίποτα. Οσο για την κάρτα του Μπουγαϊδη, τι να λέμε; Ο ορισμός. Αφήστε που έτσι όπως πήγε στον αστράγαλο του αντιπάλου έβγαινε άνετα απευθείας κόκκινη.

Αν ο Ιωαννίδης και οι βοηθοί είχαν κάνει όργια να... φώναζα και εγώ μαζί με τον Σούλη και τον Σκόρδα. Αλλά το να καθόμαστε και να ασχολούμαστε με ένα λάθος φάουλ στο κέντρο, ένα ανάποδο κόρνερ και ένα ανάποδο πλάγιο, που και γι' αυτά χρειάστηκε τρία-τέσσερα ριπλέι είναι το άκρον άωτο του παραλογισμού. Οποιος έχει πατήσει γήπεδο, είτε ως παίκτης, είτε ως διαιτητής μπορεί να καταλάβει πολύ καλά το πόσο φυσιολογικά είναι αυτά τα λάθη και μέσα στο παιχνίδι.

Και κάτι τελευταίο. Αν ήθελε ο Ιωαννίδης να καταστρέψει τον Αρη, γιατί δεν απέβαλλε τον Αγκάνθο, όπως άνετα θα μπορούσε, ή γιατί δεν έδωσε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, σε φάση που είναι βέβαια καθαρή, αλλά έχουν δοθεί πολύ χειρότερα!!!