Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο ντέρμπυ του Βολου μεταξυ του Ολυμπιακου και των Χανίων ο Γιαννης Παπαδόπουλος ηταν αψογος και στο φινάλε δέχτηκε τα συγχαρητήρια νικητών και ηττημένων καθως και του Κατερινιώτη παρατηρητή Γιάννη Παπαδημητρίου για την αντικειμενικη και ακριβοδίκαιη διαιτησια του.Καλα πηγαν και οι βοηθοι του Κατσικογιάννης και Νικολαίδης( επιασε καποιες δυσκολες περιπτωσεις οφσαιντ) ενώ τέταρτος ηταν ο Θανάσης Τζήλος.

ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ο Γιώργος Φουκάκης (ΦΩΤΟ)εβγαλε ένα ακομη ντέρμπυ με ανεση που κριθηκε λίγο πριν από την λήξη του μάτς .Ο Ηρακλειώτης ρέφερυ ηταν κυρίαρχος στο πειθαρχικο ελεγχο και είναι χαρακτηριστικο  ότι απέβαλε τον Πικολο στο 87 που ανέτρεψε αντιπαλο του που ηταν σε προφανη θέση.Γενικα ηταν πολύ καλος και αρεσε στον παρατηρητή Σταμάτη Παναγιωτόπουλο από την Αργολίδα Βοηθοι ηταν ο Νικολακάκης από το ηράκλειο και ο Παπαδήμας από την Αχαια όπως κσι ο τέταρτος Κωστας Κωνσταντάκης που συνεβαλαν τα μεγιστα για να παει καλα η διαιτησια.

ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ ο Νικος Πουλημάς εκανε καλη εμφανιση και τηρησε απολυτα τον κανονισμό στο 1-2 του Αστέρα με τον Παναιγιάλειο.Ο παρατηρητής Πέτρος Κόνιαρης εμεινε ικανοποιημενος από την αποδοση του αλλα και των συνεργατών που ειχε Στοικο Κερκύρας και Πετρίδη Χίου.Τέταρτος ηταν ο Αγγελος Ευαγγέλου.

ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ο Αθηναίος Κώστας Αντωνίου δεν συναντησε δυσκολίες στη συνάντηση της Γλυφάδας με τον Φωστήρα .Ο Γιαννης Φωτίου που εκρινε την διαιτησια του εμεινε ευχαριστημένος αφου δεν ειχε καποια επιμαχη φάση ει μονο ένα πέσιμο ανευ παράβασης του Ταμπάκη που σωστα δεν δόθηκε τιποτε .Βοηθοι ηταν Φωτόπουλος Μπαμπά ς και τέταρτος ο Συμεών Κοσικίδης απαντες από την Αθήνα και σωστοι.

ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ο Σιφης Σφακιανάκης ελέγχεται για την φάση του 47 στο μαρκάρισμα του Παραρά επι του Οχάντζα Ο Καλαματιανός παρατηρητής Κότσαρης επεσημανε ότι μπορουσε να δοθει η εσχάτη των ποινών Άλλο τιποτε δεν υπήρχε .Βοηθοι ηταν οι Κουτσόγιαννος και Κουντουρέλης και τέταρτος ο Αρης Βάτσιος.

ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ο Νικος Ρατσιάτος από την Αργολίδα ειχε ευκολο εργο αφου υπήρχε διαφορα δυναμικότητας μεταξυ των δυο ομάδων.Ο Γιώργος Τσούκας δεν ειχε κατι ιδιαίτερο να επισημάνει.Βοηθοι του ηταν ο Καραγεώργος από την Αργολίδα και η Μπάλιαγκα από την Μυτιλήνη που δεν ειχαν προβληματα όπως και ο τεταρτος  Βαγγέλης Κορδολαίμης.

ΒΟΡΡΑΣ

ΣΤΟ ΜΑΤΣ της Παρασκευής  στη Καρδίτσα ο Ανδρέας Καραλιόλιος εφερε σε πέρας μια δυσκολη αποστολη .Ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος εμεινε ικανοποιημενος για τον τροπο που διαχειρήστηκε το παιγνιδι εχοντας βοηθούς τους Διαμάντη Τσιπρίδη από την Σάμο και τέταρτο τον Δημήτρη Κρητικο από τη Θεσσαλία.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ στη Κερκυρα ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την Λαρισα ειχε ευκολο εργο με βοηθους τους Βαφειάδη Διπλάρη από την Καρδίτσα και τέταρτο τον Κώστα Μπαλατσούκα. Παρατηρητής ηταν ο Γρηγόρης Πάνου που αντικατέστησε τον Ταπατζά

ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ο Κωστας Κοτσάνης από την Δράμα τα πηγε μια χαρά στο τοπικο ντέρμπυ με τον Βατανιακό  Ο παρατηρητής Γιώργος Φωτιάδης τον βρηκε σε καλλη κατάσταση και τους βοηθους του Δηλγεράκη Δράμας και Λάζαρη Κσβάλας Τέταρτος ηταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης.

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ο  Βαγγέλης Γρατσάνης διαχειρήστηκε ένα δυσκολο -όπως εξελίχτηκε -παιγνιδι με πολύ τρέξιμο και η μονη επιμαχη φαση ηταν μια περιπτωση στο φινάλε οπου ο Τρικαλινός διαιτητής  εδωσε φάουλ και όχι πέναλτυ που ζητουσαν οι γηπεδούχοι Ο παρατηρητής Αργύρης Μαβίνης τον δικαιωσε και εκρινε πολύ καλη τη διαιτησια του,που ειχε συνεργάτες του Κουρέντα από Τρίκαλα ,Καραμπούλα από Λάρισα και τεταρτο τον Χρήστο Μανούρα.

ΤΕΛΟΣ στα Γιαννιτσά ο Διονύσης Ζούγγρας ηταν σχολαστικός  στη αναμέτρηση με τον Ηρακλή και σωστα απέβαλε με δευτερη κιτρινη τον Μπαξεβάνο.Ο Νίτσας εμεινε ικανοποημενος από την αποδοση του όπως και των βοηθών του Τσιάμπαζη και Ξενακίδη από την Κοζάνη Τέταρτος ηταν ο Απόστολος Σημαιάκης .