Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η επιτυχια της Εθνικης ομαδας να περάσει για πρωτη φορα στη ιστορια της στους 16 του Μιουντιάλ αποτελει αντικειμενο συζητησης σ΄ολη την υψηλιο  περα βεβαια από το γεγονός ότι ολοι οι Ελληνες αισθάνονται υπερηφάνεια Κι είναι ασφαλως μεγάλη επιτυχια και για την  διοικηση της ΕΠΟ αφου  παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, εκτός από αγωνιστική κέρδη, έχει και οικονομικά. για να τακτοποιησει πληρως τις εκρεμότητες της ( ανάμεσα σ αυτές και των διαιτητών που περιμένουν να ξοφληθουν για τη σαιζον που τελειωσε)

Τα οικονομικα οφέλη  για την μεχρι τωρα  παρουσία της Ελλάδας στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ηταν συγκεκριμενα  αφου για τη πρωτη φάση  η ΦΙΦΑ θα δωσει  8 εκατομμύρια ευρώ( εχουμε παρει ένα μερος) , ενώ η πρόκριση στους «16» θα φέρει άλλα 9.

Σύνολο 17 δηλαδή, ενώ αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περάσει και το εμπόδιο της Κόστα Ρίκα, τότε θα μπουν άλλα 14 εκατομμύρια...

Μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής  τόνισε: «Λεφτά έχουμε μετά από τόσες επιτυχίες. Ένα μέρος από αυτά θα πάνε και στα παιδιά. Αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό. Καλό θα είναι να είμαστε προσγειωμένοι για τη συνέχεια. Κάναμε καλή εμφάνιση, αν και πιστεύω ότι και στα άλλα ματς παίξαμε καλά. Να είναι καλά όλα τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα στο επόμενο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα. Όλοι μας είμαστε περήφανοι για την επιτυχία αυτή»