Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Χωρίς τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής είναι πλέον Εθνική στην Βραζιλία εν όψει της συνέχεια της στο Μουντιάλ. Και αυτό καθώς, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου πήρε κυριολεκτικά το πρώτο αεροπλάνο και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το νέο μαφιόζικο χτύπημα που υπέστη σε επιχειρήσεις του μέσα σε ένα μήνα!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος πληροφορήθηκε τηλεφωνικώς από τους οικείους του πως τα ξημερώματα του Σαββάτου καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρηστικό μηχανισμό, καφετέρια που διατηρούσε σε κοινότητα έξω από τη Χαλκίδα ήταν αδύνατο να παραμείνει στο εξωτερικό. Έτσι, από το βράδυ της Κυριακής (22/6) γύρισε στο σπίτι του στην Εύβοια, ώστε να είναι μαζί με την οικογένεια του.

Ο Παπακωνσταντίνου πάντως, ο οποίος εδώ και μήνες βρίσκεται στο στόχαστρο κατασυκοφάντησης από ανθρώπους του ποδοσφαίρου και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος έχει δεχθεί απειλές, αναμένεται να μην αφήσει πλέον έτσι τα πράγματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, μέσα στα αμέσως προσεχή 24ωρα θα κινηθεί νομικά, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες των επανειλημμένων επιθέσεων εναντίον του, αλλά και να αποδοθούν ευθύνες σε τυχόν ηθικούς αυτουργούς… 

Να σημειώσουμε πως για τις βομβιστικές επιθέσεις διενεργείται έρευνα και από την Ασφάλεια Χαλκίδα

Πηγη www.a-sports.gr