Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η 24Η αγωνιστικη στη Β εθνικη ειχε τα ιδια προβληματα με την προηγούμενη  καθως σε γενικες γραμμες η διαιτησια στάθηκε στο υψος των περιστάσεων ,χωρις βεβαια να είναι τελεια,αλλα και πάλι ειχαμε διαμαρτυρίες.

ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ο Γιαννης Παπαδόπουλος σφυριξε το ντέρμπυ του Εργοτέλη με τον Ηρακλή Ψαχνών κι ηταν πολύ καλός.Υπάρχει ωστοσο μια φαση στις καθυστερήσεις σε μαρκάρισμα του Σαρρή στον Χαικάλη  και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτυ .Ο παρατηρητής Σάκης Βελιώδης ειπε ότι θα κανει χρηση βίντεο Η τηλεόραση του ΟΤΕ εδειξε το βραδυ την επιμαχη φαση αλλα δεν προκύπτει αν υπάρχει η όχι πέναλτυ.Ειναι μια δυσκολη περιπτωση .Βοηθοι ηταν ο Πατσιάς και η Τσαγγαρη με τέταρτο τον Ντοκάκη.

ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ο Παναγιώτης Συμεωνίδης διήθυνε ένα συναρπαστικο παιγνιδι και την ..πατησε μονο στην φαση της αποβολης του Ντουτσαρίδη λιγο μετα το σφυριγμα του  μέρους.Η τηλεόραση εδειξε ότι αν επρεπε να δει καποιος κοκκινη καρτα αυτος ηταν ο Εντιαγιε που κτυπησε αντιπαλο  και ακολούθησε συρραξη ,Παραρτηρητής ηταν ο Τάσος Ντοσίδης ,βοηθοι οι Λιόλιας Βασιλόπουλος και τέταρτος ο Νικος Τεβεκέλης.’

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ο Φώτης Φωτιάδης πηγε πολύ καλα και ο παρατηρητής του Χρηστος Παντελέρης εμεινε ικανοποιημένος ,αφου το πέναλτυ ηταν καταφανέστατο Ο Πανσερραικός εβγαλε αανακοινωση με την διαφορα ότι περισσότερο στέκεται σε μια αψιμαχια του Κάπελ υποστηρίζοντας ότι επρεπε να αποβληθει Όμως δεν τον ειδε κανένας αφου ο Καστοριανός ρεφερυ παρακολουθούσε τη ροη του παιγνιδιου Βοηθοι ηταν οι Αργυρός Νικολαδός και τέταρτος ο Αγγελος Αγγελάκης .

ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ο Αρης Βάτσιος ενώ δεν εκανε λάθη εδωσε την αφορμη στο φινάλε να φωνάξουν οι του Ολυμπιακου Βόλου γιατι σφυριξε την ληξη ενώ  ηταν αυτοι  στην επιθεση κατι που επεσήμανε στην εκθεση του ο Τρικαλινός παρατηρητής Κρικης Βοηθοι ηταν οι Κασσαβέτης ,Παστρωμάς και τέταρτος ο Νίκος Παπαγεωργίου από την Αθηνα.

ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ο Συμεών Κοσικίδης εκανε πολύ καλη εμφανιση και ο παρατηρητής του Μ.Βλάχος από την Θεσσαλονίκη εμεινε ευχαριστημένος με τον τροπο που διαχειρήστηκε το παιγνιδι Βοηθοι του ηταν Αθανασόπουλος ,Ν.Κουτσόγιαννος και τεταρτος ο Αντωνης Βαλιώτης.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ το εργο του Μάστακα από την Θεσσαλονικη εγινε ευκολο όταν μεσα σε δυο λεπτα εβγαλε δυο κιτρινες στον Σαμαρόπουλο της Επανωμης Όμως η δευτερη ηταν ανυπαρκτη και υπάρχει θεμα ανεξαρτητα από τη ευρεια νικη της ΑΕΛ.Παρατηρητής ο Σερραίος Ιτσκος  Βοηθοι ηταν οι Χαδημογλου ,Περικλειδης και τεταρτος ο Μηλιάδης.

ΣΤΗ ΦΥΛΗ ο Γιώργος Μπλάνας ειχε ευκολο εργο και κρατώντας τον πειθαρχικο ελεγχο εφτασε στο φινάλε χωρις προβλήματα αποβάλλοντας στο 73 τον Σταυροθανασόπουλο.Ο παρατηρητής Σταύρος Φλώτσιος τον βρήκε σε καλή κατάσταση Βοηθοι Κωνσταντόπουλος και Καραγεώργος Τεταρτη η Θάλεια Μήτση.

ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος από το Αγρίνιο δεν συναντησε δυσκολίες.Το μάτς δεν ειχε πολλές φάσεις Ηταν περισσότερο δυνατό .Ο παρατηρητής Ηλιας Φίτσας δεν ειχε κατι το ιδιαίτερο να του επισημάνει ,Βοηθοι του ηταν οι Χουλιάρας Κολοσιώνης και τεταρτος ο Γιώργος Παπαγεωργίου από την Αρτα.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς ειχε ευκολο εργο όπως εξελίχτηκε το παιγνιδι Ο Δημήτρης Αραμποπουλος  εμεινε ευχαριστημενος από την αποδοση του αλλα και των βοηθων Μπετσόγλου Κωνσταντόπουλου,Τέταρτος ο Σπύρος Σταθόπουλος.

ΤΕΛΟΣ στα Μεγαρα ο Νικος Ρατσιάτος σταθηκε καλα Τον βοηθησε και η διαφορα δυναμικότητας των δυο ομαδων Ο Αποστολης Κουρκούνας εμεινε ικανοποιημένος Βοηθοι Τ.Πετρόπουλος και Νενεκούμης και τέταρτος ο Σταύρος Ιωσηφίδης.