Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Κάθε καλοκαίρι, οι ΕΠΣ της χώρας προτείνουν στην ΕΠΟ ορισμένους ρέφερι για προβιβασμό στην αμέσως επόμενη Εθνική Κατηγορία από εκείνη στην οποία βρισκόταντην προηγούμενη σαιζόν. Κατόπιν, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εξετάζει τις εισηγήσεις που της έχουν γίνει από τις Ενώσεις - μέλη της Ομοσπονδίας και παίρνει τις αποφάσεις της, ούτως ώστε να συγκροτηθούν οι νέοι διαιτητικοί πίνακες της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου.

                                                   
Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες του CorfuCorner.gr, η ΕΠΣ Κέρκυρας έχει αποστείλει στην ΕΠΟ μια λίστα με τα ονόματα πέντε ρέφερι, οι οποίοι έχουν τα κατάλληλα προσόντα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για προαγωγή. Δηλαδή διαθέτουν ταλέντο κι εμπειρία, γνώσεις και ικανότητα, προϋπηρεσία και συγκεκριμένο αριθμό αγώνων στο ενεργητικό τους.κα διαιτητών της Football League σε εκείνον της Super League.Η ΕΠΣΚ, λοιπόν, εισηγήθηκε την προώθηση του Νίκου Πουλημά(φωτο)  από τον πίνακα διαιτητών της Football League σε εκείνον της Super League.  Άλλωστε, μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Τάσου Κάκου από την ενεργό διαιτητική δράση, πλέον η θέση της κερκυραϊκής διαιτησίας στη μεγάλη Κατηγορία μένει «ορφανή», ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Παράλληλα, όμως, με τον Πουλημά, προτάθηκε από την Ένωσή μας και ο προβιβασμός του Μιχάλη Στόικου από τον πίνακα βοηθών διαιτητών (εποπτών) της Football League, σ' αυτόν της Super League.

Επίσης, η ΕΠΣ Κέρκυρας ζήτησε την άνοδο από τον πίνακα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας σε εκείνων της Football League, τόσο των διαιτητών Κώστα Τόμπρου και Σπύρου Κολυτά, όσο και του λάινσμαν Θεοχάρη Σκορδίλη.

Η ΕΠΣΚ θα αναμένει τη συγκρότηση και ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΟ των διαιτητικών πινάκων της νέας αγωνιστικής περιόδου (2014-2015), ευελπιστώντας ότι θα γίνουν αποδεκτές οι περισσότερες από τις προτάσεις που υπέβαλλε στην ΚΕΔ. Μία παράμετρος που ενδεχομένως θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, είναι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, Ανδρέας Προβατάς (ο οποίος την περασμένη σαιζόν προέδρευσε της τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας), αποτελεί αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, με τον πλειοψηφούντα συνδυασμό του Γιώργου Σαρρή.-

www.corfucorner.gr

κειμενο Χρ.Γραμμένος

 

ευ