Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Έξαλλοι είναι στην ΑΕ Λευκίμμης που εξέδωσαν αιχμηρή ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα πέρυσι με το “χειρουργείο” του ανεκδιήγητου διαιτητή Σιδηρόπουλου στην Ημαθία, με όσα ακολούθησαν, μέχρι και την τελική δικαίωσή μας από το CAS, έχουμε επιλέξει να μη βγάζουμε ανακοίνωση μετά από κάθε λάθος των διαιτητών, αποφεύγοντας έτσι να δυναμιτίζουμε το κλίμα.

Όμως φτάσαμε στα μισά του πρωταθλήματος και ήδη οι αποφάσεις των διαιτητών έχουν επηρεάσει τα αποτελέσματα ουκ ολίγων αγώνων μας με αποκορύφωμα και τη σημερινή κακή διαιτησία.

Επειδή αν αρχίσουμε να αναλύουμε φάσεις θα χρειαστούν αρκετές σελίδες για να τις συμπεριλάβουμε όλες, ενδεικτικά αναφέρουμε τα τελευταία και τον τραγικό διαιτητή Ζιούτο, ο οποίος στο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Τηλυκράτη, κι ενώ μόλις έχουμε ισοφαρίσει, στο επόμενο λεπτό ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Γαστεράτου μισό μέτρο μέσα στη μεγάλη περιοχή δίνεται απ’ έξω. Επίσης στο σημερινό αγώνα στο πρώτο γκολ του Βύζαντα γίνεται ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον αμυντικό μας Mocovila, ενώ στο 84′ ο δεύτερος βοηθός μάς στερεί το δικαίωμα να μειώσουμε το σκορ νωρίτερα, σημειώνοντας τους ποδοσφαιριστές μας σε θέση οφσάιντ, κάτι που μόνο στη δική του φαντασία μπορεί να έχει γίνει.

Σας παραθέτουμε και στοπ καρέ που αποδεικνύουν τα ανωτέρω, ενώ το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση όλων.

Με έγγραφό μας και προς την ΕΠΟ, δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλη αδικία εις βάρος μας, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα μας και την ιστορία της ομάδας μας. Από το επόμενο κιόλας παιχνίδι απαιτούμε το σεβασμό που δικαιούμαστε και να γνωρίζουν και οι διαιτητές ότι αναλαμβάνουν και την ευθύνη των πράξεών τους. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!