Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συνεχίζει να προκαλεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς σχετικά με την καρατόμηση του άξιου διαιτητή Νίκου Ανούσου χωρίς αιτία και αφορμή. Το notospress.gr ζήτησε την άποψη του προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας για το θέμα και ο οποίος τόνισε: «Αν κάποιος διαιτητής από όσους κρίθηκαν και είναι Λάκωνες έχει την παραμικρή αντίρρηση ή εντύπωση για εμπλοκή της ΕΠΣΛ εις βάρος του ας το θέσει δημόσια κι επίσημα… Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα. Σχετικά με όσα γράφονται από αμφίβολης εγκυρότητας ιστότοπους αλλά και όσα υπογράφονται από συμπολίτες μας στο facebook θα απαντήσω στις 25 Αυγούστου στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου…».

Περί της ταμπακέρας κουβέντα από τον Καρρά. Διότι είναι δεδομένο ότι η Ενωσή του ήταν αυτή που έφαγε τον Ανούσο, όπως και την Παυλέρου. Διότι στις προτάσεις της δεν υπάρχουν πουθενά.

Και καλά, ο Καρράς τι θα μας πει στις 25 Αυγούστου; Οτι η ΚΕΔ έφαγε τον Ανούσο; Αφού η επιτροπή όχι μόνο δεν ήθελε να τον φάει, αλλά αντίθετα να τον ανεβάσει. Και καρατομήθηκε από τους πίνακες χωρίς αιτία και αφορμή με την απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ να μην αξιολογηθεί κανείς διαιτητής που δεν θα έχει προταθεί από τις Ενώσεις.

Αλλά και ο αρχιδιαιτητής της Ενωσης Νίκος Σπυράκης γιατί κάνει το παγώνι και γυρίσει από εκδήλωση σε εκδήλωση του μπιτς σόκερ στο οποίο δηλώνει ειδήμων; Στόμα και μιλιά δεν έχει;