Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Eπτυχια σημειωσε  η επιμορφωτική συγκέντρωση των Διαιτητών της Ενωσης Καρδίτσας σε αιθουσα του ξενοδοχειου ΚΙΕΡΙΟΝ  παρουσία του αναπληρωτή  πρόεδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Αθανάσιου Μπριάκου που είναι και υπευθυνος επιμόρφωσης και εκπαιδευσης ..
 Ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΟ κ. Αρης Τσίρας αφού καλωσόρισε τον αναπληρωτή προεδρο  τόνισε τη σημασία που έχει η παρουσία ανθρώπων απο την Κεντρική Διαιτησία στις κατά τόπους Ενώσεις . Ο κ. Μπριάκος παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο εξήρε τις Σχολές Διαιτησίας που γίνονται κατά καιρούς στις Ενώσεις και που, όπως τόνισε,  έχουν βοηθήσει στο να αναδεκνύονται νέοι και αξιόλογοι Διαιτητές στον χώρο.Οι επιμορφωτικές παράλληλα συγκεντρώσεις από τους Εκπαιδευτές  τους έχουν επίσης βοηθήσει ώστε οι Διαιτητές να εναρμονίζονται με τους νέους κανονισμούς και να βελτιώνονται.

Ο υπευθυνος εκπαιδευσης της  ΚΕΔ/ΕΠΟ τονισε τη σημασία που έχει οι Διαιτητές που μπαινουν στον χωρο της Διαιτησίας να παραμένουν σ’ αυτή .Σε προτζέκτορα έφερε παραδείγματα με τα οποία τα τελευταία χρόνια μειώνεται σταδιακά ο αριθμός των Διαιτητών που αποχωρούν, ενω αντίθετα παρατηρείται μια αύξηση των παραμένοντων.  Στη συνέχεια πέρασε σε ειδικότερες περιπτώσεις κανονισμών διαιτησίας.Ο κ. Μπριάκος ανακοίνωσε την ένταξη 19 νέων Διαιτητών στην δύναμη της ΕΠΣ Καρδίτσας, οι οποίοι πέτυχαν στις χθεσινές εξετάσεις που εγιναν και τούς ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Το παρων έδωσε σύσσωμο το ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίταας  με επικεφαλής τον πρόεδρο Μανώλη Παλάσκα,η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ ,Παρατηρητές Διαιτησίας ,παλιοί και καινούργιοι Διαιτητές της δύναμης της ΕΠΣΚ .Ακομη κατά την διάρκεια της επιμορφωτικης συγκεντρωσης που ειχε την μορφη ημερίδας παρουσιάστηκε και η νέα φανέλα του Διαιτητή που θα φέρει την στάμπα της αθλητικής εταιρίας GINOV.Η φανέλλα καθως και ολη η εμφανιση των διαιτητών είναι προσφορα της ΕΠΣ και μάλιστα ολο το υλικο ηλθε μετα από παραγγελια από την Ιταλία.

Αξιζει να σημειωθει ότι στη συγκέντρωση ηταν και διαιτητές από την Λαρισας καθως και ο προεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Ζ.Γρηγορίοτυ που διατηρει αριστες σχεσεις με τον ομολογο του της ΕΠΣ Καρδίταας

Στη φωτογραδια ο προεδρος της ΕΠΣΚ Μ.Παλάσκας περιστοιχιζομενος από τον προεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος κ.Κλέτσα, τον γεν,γραμματέα κ.Λέκκα καθως και από τον ταμια κ.Λαμπροπουλο