Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Μανώλης Παλάσκας και η παράταξη του είναι η νικητρια  των εκλογων που εγιναν στην ενωση Καρδίτσας  αφου μετα από σκληρη μάχη επεκρατησε της συμμαχιας  για το ποδόσφαιρο  με 40 ψηφους υπερ και  -36  καθως και  4  ακυρων  ψηφοδελτιων και  εξέλεξε και τα 11 μέλη στο νέο Δ.Σ

Το νέο δ.σ θα συγκροτηθει σε σωμα το απογευμα της Κυριακής και θα εχει 4ετη θητεια

To KarditsaLive.Net είναι εκεί και σας μεταφέρει  από την αίθουσα του ξενοδοχειου Κεριον ολες τις λεπτομέρειες

Για την ώρα το κλίμα είναι ήσυχο και ελπίζουμε έτσι να παραμείνει, καθώς τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση είχε "αγριέψει" αρκετά με το τελευταίο Δ.Σ. της Ένωσης να ψηφίζει την παρουσία 10μελής ομάδας από εταιρεία Σεκιούριτι.

Απαρτία στη συνέλευση υπάρχει οπότε και η διαδικασία έχει ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί προς το μεσημέρι.

Βασικο θεμα είναι οι  Αρχαιρεσίες για την εκλογή έντεκα τακτικών και πέντε αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και τριών τακτικών και δύο αναπληρωματικών μελών της εξελεγκτικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.Καρδίτσας.

-: Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πρόβλημα στο να μπορούν να ψηφίσουν υπάρχει για δύο σωματεία τον Θεσσαλικό Ματαράγκας και τηνΠασχαλίτσα (η πρώτη γιατί ο εκπρόσωπος Μπουντούρης έχει αγωνιστεί τα δύο τελευταία έτη ενώ κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το κατασταστικό ενώ για την Πασχαλίτσα υπάρχει οικονομική οφειλή του σωματείου)

Από πλευράς εκλογής γραμματέων πέρασε η πρόταση της παράταξης Παλάσκα με εκλογή Ρίζου, Μουσαφείρη και Ρέππας ενώ δεν εκλέχθηκανΖευγαρα και Σέμπρος.

Από πλευράς εφορευτικής επιτροπής πέρα από τον δικαστικό αντιπρόσωπο εκλέχθηκαν Σμυρνιώτης και Λάππας που ήταν πρόταση της παράταξης Παλάσκα και δεν εκλέχθηκε ο Ζευγαράς της έτερης παράταξης.

Οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός ψηφίστηκαν και πλέον μπήκαμε στην διαδικασία της ψηφοφορίας που θα διαρκέσει ως τις 13:00.

-: Ψήφισαν 50 πληρεξούσιοι εκπρόσωποι έως τις 13:00 οπότε δόθηκε μια παράταση μιας ώρας για όσους βρίσκονται εντός του χώρου του ξενοδοχείου και οι οποίοι καλούνται αλφαβητικά ως τις 14:00 να ψηφίσουν. Αυτή θα είναι και η τελευταία προθεσμία κι έπειτα η κάλπη θα ανοίξει.

-65 έχουν ψηφίσει έως τις 13:30. Στο τέλος θα αποφασισθεί αν το σωματείο του Θεσσαλικού Ματαράγκας θα ψηφίσει. 

- 79 ψήφισαν και γίνεται διαβούλευση για τον Θεσσαλικό αυτή την ώρα (14:10). 

-: Ο δικαστικός ζήτησε να εκκενωθεί η αίθουσα για να ξεκινήσει η καταμέτρηση. Υπάρχουν διαβουλεύσεις και επ αυτού. Ο Θεσσαλικός δεν έχει ψηφίσει ακόμα.

- 14:45 Έχει εκκενωθεί η αίθουσα. Ψήφισε η αναπληρωματικός για τον Θεσσαλικό τελικά. 80 οι ψηφίσαντες η Πασχαλίτσα έμεινε εκτός ψηφοφορίας. Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων