Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως αναμένεται να είναι η εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας την προσεχή Τετάρτη (10/7). Επικεφαλής των τριών παρατάξεων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των ερασιτεχνικών σωματείων είναι οι Σπύρος Κόκκαλης, Θωμάς Κάρτσακλας και Χρήστος Τσώκος, εκπρόσωποι διαφορετικών αντιλήψεων γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Σκιαγραφώντας τους τρεις υποψήφιους, ο Σπύρος Κόκκαλης, αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στις εκλογές για ανάδειξη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, στις 6/10/12, όπου η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ταυτίστηκε απόλυτα με τον τέως πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση, ζητάει σήμερα ψήφο από τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων με κίνδυνο να τους οδηγήσει σε αντιλήψεις, τακτικές και πρόσωπα του παρελθόντος που...δοκιμάστηκαν και αποδοκιμάστηκαν. Γίνεται αντιληπτό ότι εάν επικρατήσει η παράταξη του κ. Κόκκαλη τότε μία ακόμα ΕΠΣ θα βρεθεί στο πλευρό του κ. Γκαγκάτση.

Από την άλλη, ο Θωμάς Κάρτσακλας, με υπεύθυνες και δημόσιες δεσμεύσεις τόσο για τις δικές του προθέσεις όσο και των συνεργατών του, φαίνεται διατεθειμένος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο εγκαταλελειμμένο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πρέβεζας και ήδη έχει αποσπάσει τη συγκατάθεση και τη συνδρομή του σημερινού Δ.Σ. της ΕΠΟ και του προέδρου της κ. Σαρρή, ο οποίος διάκειται φιλικά απέναντί του λόγω της αλληλοεκτίμησης που υπάρχει στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Τέλος, ο Χρήστος Τσώκος, απολύτως συνειδητοποιημένο και πολιτικοποιημένο άτομο, αναμένεται να στηρίξει τους σχεδιασμούς και τις συνεργασίες που επικρατούν με βάση τον κεντρικό κομματικό και πολιτικό σχεδιασμό.

Για του λογου το αληθες δημοσιευουμε και την φωτογραφια νττοκουμέντο του τεωεςπροέδρου της ΕΠΟ με τον υποψηφιο προεδρο στις εκλογες της ΕΠΣ Πρέβεζας Σπυρος Κόκκαλης σε καφέ της Πρέβεζς τον Οκτωβριο του 2012 λιγο πριν απο τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ . 

Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ

πηγη www. passports.gr