Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Από πολη σε πολη και από νομο σε νομό ο επικεφαλής της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης της ΚΕΔ Θανάσης Μπριάκος.Ετσι μετα την Κομοτινή ,την Δευτέρα το βράδυ βρέθηκε στην Κέρκυρα οπου εκανε διωρο μαθημα στους αξιολογημενους και μη διαιτητές βοηθους και παρατηρητες Ένα μαθημα όπως ακριβως γινεται στη σουπερ λιγκα με αναφορα σ ολους τους κανονες  για τη συνεργασια τη διαχειρηση το οφσαιντ τα χερια αλλα την προφανη αλλα και υποσχόμενη επιθεση .

Στη αιθουσα ηταν περα των διαιτητών ,βοηθων και παρατηρητών ο προεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας Ανδρέας Προβατάς καθως και ο αρχιδιαιτητής της ενωσης Νικος Κούλιας.

Σημερα ο Μπριάκος στα πλαίσια του συνεδρίου που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ στο ξενοδοχείο Divani Caravel, για την εκπαίδευση και πρόληψη για την αντιμετώπιση του φαινομένου των προσυνεννοημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο. Μαλιστα για τον λογο αυτό ειχε βρεθει την περασμενη ανοιξη σε αντιστοιχο συνέδριο που ειχε διοργανώσει η παγκοσμια ομοσπονδια ποδοσφαιριστών στην Ουγγαρία και γνωριζει το ολο θεμα μια και το αναπτυσει σε κάθε συγκεντρωση αλλα και στα σεμινάρια στους διαιτητές.