Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Αλλαλούμ στην ΕΠΣ Ηπείρου Το τμημα ασφαλιστικών μέτρων του πρωτοδικείου Ιωαννίνων δικαιωσε προσωρινα τον Βασιλη Μάντζιο που επανέρχεται στην προεδρια μεχρι τις 23 Φεβρουαρίου που θα συζητηθει η κυρια αιτηση Όμως το θεμα είναι ένα .Ο Μαντζιος εχει την πλειοψηφία ? Γιατι οι πληροφορίες λενε ότι είναι δυο παρατάξεις που εχουν από πεντε συμβούλους και ένα είναι ουδέτερος οποτε όλα είναι ρευστά και τιποτε δεν αποκλείεται.

Κατά την  εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Βασίλης Μάντζιος, εναντίον του νέου προέδρου Κώστα Βρακά για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου, όπου σημειώθηκε αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση της ΕΠΣΗΠ και όπως υποστηρίζει η πλευρά του Βασίλη Μάντζιου αυτό έγινε με όχι σύννομο τρόπο.

Στην εκδίκαση, που έγινε από την πρόεδρο  κ. Συροπούλου, από την πλευρά Μάντζιου παρευρέθησαν οι Γείτονας, Ρουσάκης, Κολιός και Βαρτζιώτης, ενώ από την πλευρά Βρακά οι Κιτσάκης, Μιχάλης, Γκόλιας, Ευθυμίου και Ευαγγέλου, ο οποίος, όπως ενημέρωσε την πρόεδρο ο δικηγόρος του κ. Βρακά, κ. Δήμου, μετά την παραίτηση του Βασίλη Ζήση κατέλαβε τη θέση του.

Ο δικηγόρος κ. Βασιλείου που εκπροσωπούσε τον κ. Μάντζιο ανέφερε στην πρόεδρο ότι τα όσα έγιναν δεν ήταν σύννομα σύφωνα με όσα αναφέρει το καταστατικό της ΕΠΣΗΠ, ενώ παρουσίασε τις δηλώσεις του κ. Πάικα που έλεγε οτι έγινε πραξικόπημα τονίζοντας ότι αλλάχθηκαν αμέσως οι κλειδαριές από τη νέα διοίκηση, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι τόσο ο κ. Μάντζιος όσο και οι υπόλοιποι σύμβουλοι είχαν πράγματα μέσα στην Ένωση που δεν μπορούσαν να πάρουν, ενώ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τα χρηματικά ποσά που υπήρχαν στα γραφεία.

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι του Κώστα Βράκα, κ.κ. Δήμου και Παργανάς, τόνισαν ότι ο κ. Μάντζιος έχει ενεργήσει κατά τον ίδιο τρόπο όταν έβγαλε από αντιπρόεδρο τον κ. Βρακά, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Πάικας είχε κάνει δηλώσεις στο παρελθόν εναντίον του κ. Μάντζιου για πραξικόπημα.

www.passport.gr