Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο αθλητικό πάρκο πόλης  του Δήμου Άνω Λιοσίων, αναψυκτήριο Γιώργου Σύρρου έγινε η κοπή της βασιλόπιτας  των διαιτητών Δυτικής Αττικής. 
Έγιναν βραβεύσεις σε διαιτητές και προσωπικότητες του αθλητισμού.
Τιμήθηκαν με πλακέτες οι: Γιώργος Χατζής, Τιμολέων Σταμάτης, Θανάσης Τζωρτζάκος, Γιώργος Μάντης, και οι Ευγενία Κασκαντίρη και Κορέστη Ζωή-Κυριακή που απεχώρησαν από την ενεργο δράση.

Τυχερή στο φλουρί η γραμματέας της Ενωσης Κωνσταντίνα Φράγκου. Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος ο οποίος πήρε τον λόγο και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με καλές διαιτησίες και να έχουν πάντα υγεία. Επίσης ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούρος, ο ταμίας Ηλίας Μήνου, ο γενικός γραμματέας Αργύρης Οικονόμου, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και β' αντιπρόεδρος Κώστας Διολέτης τα μέλη Μάκης Πάνος, Σπύρος Δρίκος,  Αντώνης Πατέλας.  Ακόμα όλα τα μέλη των διαιτητών με επικεφαλής τον Τιμολέωντα Σταμάτη και τον Θοδωρή Τριανταφυλλίδη. Ακόμα παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΑΕ Ζεφυρίου κ.Δρόλιας.
Ακολούθησε μπουφές με διάφορα εδέσματα..

-Στην ΕΠΣΔΑ θα ξεκινήσει  στις 24/2 θα αρχίσει  νέα σχολή διαιτησίαςΌσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ένωση στο τηλέφωνο 2105565101 για  να παρουν πληροφορίες.

-Επίσης αμεσα προκειται να γινει  ημερίδα με  ομιλητή τον αναπληρωτη προεδρο της ΚΕΔ Θανάση Μπριάκο 

O γενικος γραμματεας της ΕΠΣΔΑ ενω απευθυνει χαιρετισμο στους διαιτητες της Δυτικής Αττικης παρουσια του προεδρου της ενωσης Μιχαλη Τζανόπουλου.