Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 



Ο Εθνικός διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή Γιιώργου Τζοβάρα στο τελικο του κυπελλου Γ εθνικης με τα Τρικαλα . «Βιώσαμε την αδικία», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Αγγελόπουλος

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/diamarturetai-o-ethnikos-video/3078646

Σε σχετικό βίντεο που "ανέβασαν" οι υπεύθυνοι στην ιστοσελίδα της ομάδας και στο κανάλι που διατηρεί στο youtube... στέκονται στις φάσεις που θεωρούν ότι αδικήθηκαν από τον διαιτητή. 


Αγγελόπουλος: «Βιώσαμε την αδικία» 

Απογοητευμένος από όλα όσα βίωσε ο ίδιος και η ομάδα του δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος μιλώντας στην κάμερα του art tv. 

''Ο αείμνηστος Καρέλλας είχε φτιάξει στην εποχή του μία ομάδα που ήταν έτοιμη να πάρει το Πρωτάθλημα. Ολοι του πήγαν κόντρα με γελοίο τρόπο το χάσαμε το Πρωτάθλημα και μετά ο μεγάλος Καρέλλας άντεξε αρκετά χρόνια σε μία κατάσταση που είδε που πορεύεται. Εγώ δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη να ανεχτώ για πολλά χρόνια αυτό που είδαμε σήμερα. Οταν μου πληγώνουν κάτι που αγαπάω πολύ δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Είδαμε μία τεράστια αδικία σήμερα και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το παρασκήνιο το ήξερα απο προχτες. Δεν ξέρω αν αξίζει περαιτέρω εμπλοκής. Με την ομάδα των Τρικάλων δεν έχω πρόβλημα, είναι ωραία πόλη ,καλοί άνθρωποι τώρα σαν ΕΠΣ Τρικάλων αν με φωνάξει η ΕΠΟ έχω πράγματα να πω'', τόνισε. 

Παντως   ο παρατηρητής διαιτησιας Κώστας Φλωράκης ειπε στον Λαμιώτη διαιτητή πως  θα κανει χρηση βίντεο για τη φαση του 87  οπου οι εθνικοι διαμαρτυρήθηκαν εντονα και μάλιστα ειχαν διακοπη δεκα λεπτών