Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ΑΠΕΤΥΧΑΝ οικτρα τα ..παπαγαλάκια να εμφανίσουν ότι ο Αλεξανδρος Αρετόπουλος οριστηκε ομοφωνα στο ντερμπυ του Φαληρου Κι επειδη αυτή η ειδηση δεν ειχε βαση και ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Βγηκε και είναι προς τιμη του ο Δημητρης Σαραιδάρης και αδειασε οσους πηγαν να  εμφανισουν το δικο του ΟΧΙ ως ναι ΚΑΝΟΝΤΑΣ δημοσια δηλωση που εκθετει ..παπαγαλακια Γκρουτση και ΚΕΔ

Αυτό γινεται για πρώτη φορά από τοτε που ανελαβε ως  εκπρόσωπος της Super League στην Επιτροπή Ορισμού διαιτητών(ισπανικο μοντελο)ο , Δημήτρης ΣαραϊδάρηςΟμως  δεν γινονταν διαφορετικα αφου επρεπε να  διαχώρισε δημόσια τη θέση του από τον ορισμό κάποιου διαιτητή με αφορμή την απόφαση να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ο Αρετόπουλος.

Αυτή η κίνηση δείχνει ότι ο Σαραϊδάρης έρχεται σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ στην Επιτροπή Ορισμού, κ. Γκούτση και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ.

Αναλυτικά η επίσημη θέση του κ. Σαραϊδάρη:

 

«Σε απάντηση του εγγράφου (μέσω e-mail) της διαφωνίας ορισμού διαιτητή που προέκυψε ανάμεσα στον κ. Γκρούτση και στον κ. Σαραιδάρη , εν όψει της 8ης Αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ η ΚΕΔ ομόφωνα αποφάσισε την επιλογή του διαιτητή Αρετόπουλου Αλέξανδρου. Διαφωνώ ως προς τον ορισμό του κ Αρετόπουλου για τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (23/10/2016) και η πρόταση μου ειναι να το σφυρίξει ο κατα γενική ομολογία καλύτερος Διαιτητής ( και υψηλότερα στη λίστα της UEFA) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.». 

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΣΑΡΑΙΔΑΡΗΣ ΣΤΟ SPORT24

 O Σαραιδάρης μετά τη γραπτή του δήλωση, στην οποία ανέφερε πως διαφώνησε με την επιλογή Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ μίλησε στο sport24 και δήλωσε πως θέλουν να τον βγάλουν από τη... μέση. "Σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να οξύνεις τα πνεύματα για οποιονδήποτε λόγο. Πρώτον γιατί δεν είναι ανάγκη να μπαίνεις σε διαφωνίες, δεύτερον δεν είναι ανάγκη - γιατί όλοι ευαγγελίζονται το καλό του ποδοσφαίρου - να γίνω εγώ η πέτρα του σκανδάλου που θα σκοτωθεί ο κόσμος στα γήπεδα και θα πάει φυλακή.

Ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτός. Για πολλούς λόγους μέχρι τώρα, δεν έβγαινα και σιωπούσα. Ε, από εδώ και πέρα θα γίνεται αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνεται κάτι διαφορετικό. Πλέον είμαι μόνος μου και δεν προστατεύομαι από κανένα", τόνισε έξω φρενών.

Ο Δ. Σαραϊδάρης επιβεβαίωσε την δήλωση που έκανε για την διαφωνία του στον ορισμό του Αρετόπουλο."Ισχύει 100% γιατί πλέον πρέπει να βγαίνουμε πλέον όλοι δημόσια και να προστατεύουμε τον εαυτό μας. Δεν γίνεται διαφορετικά. 100% είναι αληθές και υπάρχουν και τα πρακτικά, θα βγούνε και αυτά γιατί πλέον δεν γίνεται διαφορετικά. Και κάποιοι θα ακολουθήσουν τον δρόμο των δικαστηρίων όπως ακριβώς σας το λέω, δεν γίνεται διαφορετικά" .

“Θέλουν να τους αδειάσω την γωνιά...”

 

Σε ερώτηση γιατί σε προηγούμενες διαφωνίες σε ορισμούς δεν είναι κάνει ανάλογη δήλωση, απάντησε: "Γιατί υπάρχει δημοσίευμα από οπαδικό site το οποίο αναφέρει ότι εγώ συμφώνησα με τον Αρετόπουλο με κάποια σκοπιμότητα. Προφανώς η σκοπιμότητα του είναι να στρέψει μία πόλη εναντίον μου, την πόλη μάλιστα την οποία ζω, να την στρέψει εναντίον μου για να φύγω από την μέση, να τους αδειάσω την γωνία. Είναι οπαδικό και διαιτητικό site μαζί. Δεν θέλω να πω το όνομά του"