Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εξομάλυνσης που θα ασκει την διοικηση στην ΕΠΟ από το τελος του Οκτωβριου θα φερει και τις αναγκαιες αλλαγες στην διαιτησια Μπορει να μην είναι ..αρμαγεδδων πλην όμως τα πρισωπα που θα επιλεγουν ξερουν τι πρεπει να κανουν για να επελθει η ηρεμια στο χωρο της διαιτησίας

Δηλαδη τοσο στην επιτροπη που θα συγκροτηθει οσο και στην ΚΕΔ που θα εχει νεα προσωπα το πνευμα θα είναι αλλαγες Και τουτο θα το δειτε αμεσα και μην πιστευουν καποιοι ότι ..σωθηκαν με την αναστατωση που δημιουργηθηκε

Παντως ο Κωστακης Κουτσοκούμνης  με ανάρτησή του στο facebook που αναφέρει οτι: "Θα χρειαστούμε περίπου δύο με τρεις βδομάδες για να ολοκληρώσουμε τις όποιες διεργασίες για  τον ορισμό διοίκησης εξομάλυνσης από τη FIFA στην ΕΠΟ. 

Λίγη ώρα αργότερα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης σχολίασε: 

«Αlea jacta est. Ο κύβος ερρίφθει. Προσωρινή διοικούσα με όρους εντολής. Μέχρι την ολοκλήρωση του έργου της δεν μπορεί να γίνουν εκλογές.

Η απόφαση συμπληρώνει και το κενό διάστημα μέχρι την εγκατάσταση της διοικούσας και προβλέπει ότι η διοίκηση προ της απόφασης του διαιτητικού συνεχίζει ως ήταν.

Θα χρειαστούμε περίπου δύο με τρεις βδομάδες για να ολοκληρώσουμε τις όποιες διεργασίες για την επιλογή των ατόμων. Υπομονή». 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Παντως στην ανακοινωση της ΟΥΕΦΑ  δεν γινεται καμμια αναφορα  περα από τον διορισμο διοικησης εξομάλυνσης για το αν θα ισχυσει το υπαρχον εκλογικο συστημα ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ εκλογες στην ΕΠΟ η θα αυξηθει ο αριθμος των εκλεκτόρρων

 Ο εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ  στο ελληνικό ζήτημα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, υποστήριξε στο ότι δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία έλευσής του στη χώρα μας, ότι δεν τον αγχώνει ο αριθμός των μελών της διοικούσας επιτροπής - καθώς δεν υπάρχει στάνταρ - ενώ έφερε ως παράδειγμα αυτό της Αργεντινής. 

"Όσα γράφουν στα δημοσίευματα είναι βλακείες, έχω διαβάσει ότι θα έρθω Δευτέρα, που το ξέρουν ότι θα έρθω τότε;  Είμαι πρόεδρος της επιτροπής που θα κάνει μια υψηλή εποπτεία στα ελληνικά θέματα Δεν θα καταργήσουμε νόμους, θα κάνουμε εισηγήσεις και ο,τι σας απασχολεί. Ο,τι διαβάζω απέχει από την πραγματικότητα.

Δεν έχει όριο ο αριθμός, δεν με αγχώνει αυτό (σ.σ ο αριθμός), γιατί δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Μπορεί αυτός που θα επιλέξουμε να είναι ένας, δύο ή 35.

 

Για παράδειγμα, ολόκληρη η Αργεντινή και σκεφτείτε την αναλογία του πληθυσμού και καταλήξαμε σε τέσσερις. Μακάρι εδώ να είναι περισσότεροι", υποστήριξε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.