Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο Βασίλης Χατζηαποστολου υπεβαλε την παραιτηση του από την προεδρια της ΕΠΣ Κιλκίς σε μια συνεδριαση με φορτισμενη ατμοσφαιρα αφου αποχωρουσε από την ηγεσια μετα από μακροχρονη παρουσια χωρις αυτό να σημαινει ότι η προσφορα του στο ποδοσφαιρο ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Τη θεση του προεδρου κατεβαλε μετα από ομοφωνη αποφαση ο Χαράλαμπος Δαμιανίδης  και δειτε τι αναφερει το αποσπασμα του πρακτικου για την παραιτηση του Χατζηαποστολου

 

Απόσπασμα Πρακτικού Νο2 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ν. Κιλκίς

 

Κιλκίς σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 μμ συνήλθε το Δ.Σ. σε συνεδρίαση στα γραφεία της Ένωσης. Παρέστησαν οι 1) Βασίλειος Χατζηαποστόλου, 2) Χαράλαμπος Δαμιανίδης, 3) Σάββας Αντωνιάδης 4) Παύλος Πετρίδης, 5) Άγγελος Αρκούδας, 6) Ιωάννης Κιουρτσίδης 7) Σάββας Κουραλίδης 8) Σταύρος Ξουπλάκης, 9) Γιώργος Παρασκευόπουλος και 10) Τριαντάφυλλος Τσαρίδης.

Μοναδικό θέμα η παραίτηση του προέδρου κ. Χατζηαποστόλου και η αντικατάσταση του ως παρακάτω:

«Μετά την κοινοποίηση του βουλεύματος για παραπομπή σε δίκη για την άδικη υπόθεση της κάρτας υγείας, πράξη κοινωνικής προσφοράς στην ελληνική κοινωνία και εφαρμόζοντας σχετική διάταξη του άρθρου 3 του Ν. 2725/99, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κιλκίς. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου όλης αυτής της μακροχρόνιας θητείας μου, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τους διαιτητές και όλους τους συντελεστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας για τη δύναμη που μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια με τη στήριξη τους.

Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τοπικά και πανελλήνια για την καλόπιστη κριτική, θετική ή αρνητική που μου άσκησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Πιστεύω ότι η Ένωση θα συνεχίσει να διαχειρίζεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νομό μας το ίδιο καλά , διότι αποτελείται από ικανούς και έμπειρους παράγοντες του τόπου μας».