Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στους λόγους της παραίτησής του, ενώ εξέφρασε σε όλους τους τόνους την στήριξή του στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Ο Χρήστος Σάββας που είναι ένας από τους πιο ηθικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου στην χώρα μας παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας και ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Metropolis 95,5»:

«Βλέποντας ότι κατηγορούμαι για κακούργημα, για κάτι που δεν έχω ευθύνη, θίχτηκα και δεν μπορούσα να συνεχίσω να είμαι πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης. Δεν μπαίνω στην ουσία του ζητήματος. Σέβομαι τη δικαιοσύνη και αποφάσισα να παραιτηθώ. Έθεσα την παραίτησή μου στο Δ.Σ. όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν τις 8 Σεπτεμβρίου, γιατί ο αναπληρωτής πρόεδρος λείπει στην Αμερική και επιστρέφει στις 7 του μηνός. Θα παραμείνω μέλος της διοίκησης και θα προσπαθήσω να αποδείξω την αθωότητά μου. Μετά θα δω τι θα κάνω».

Για την άρνηση Γκιρτζίκη να κάνει το ίδιο: «Δεν θέλω να κρίνω τις κινήσεις κανενός. Ούτε στη σκέψη κανενός μπορώ να μπω. Ο Γκιρτζίκης έκρινε ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί. Η υπόθεση έχει πολλά παρακλάδια και δεν θέλω να πω πράγματα γιατί είμαστε σε δύσκολη περίοδο. Η ουσία είναι ότι εκρινα ότι έπρεπε να παραιτηθώ και ότι πρέπει να αλλάξει σελίδα το ποδόσφαιρο. Άσχετα αν γίνει δεκτή η παραίτηση, εγώ θα επιμείνω, εγώ δεν έπαψα να είμαι με αυτούς που θέλουν να αλλάξει σελίδα το ποδόσφαιρο».

Για τον Βαγγέλη Γραμμένο: «Ξέρω ποιος είναι ο Γραμμένος, τι πρεσβεύει και τώρα είμαι περισσότερο μαζί του. Και ένας από τους λόγους που είμαι μαζί του είναι επειδή είναι επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος με έπεισε ότι θέλει να αλλάξει σελίδα το ποδόσφαιρο και να αποκτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία. Εγώ και στηρίζω τον Γραμμένο και θα είμαι δίπλα του και στις εκλογές και μετά τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο Γραμμένος θα κερδίσει τις εκλογές».