Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΠΙ ΒΑΣΑΡΑ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ

΄΄ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕ Ε ΜΑΙΛ – ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΚΑ ΤΕΣΤ΄΄

Με τα όσα τραγελαφικά έχουν καταγραφεί και δει το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων πιστεύαμε ότι ο χώρος έχει πιάσει πάτο και δεν πάει παρακάτω.

Όμως από ότι φαίνεται η διαιτησία επί ημερών ΒΑΣΑΡΑ και των υπολοίπων έχουν αποφασίσει να μας πείσουν ότι κάνουμε λάθος και πως έχει και πιο κάτω από τον πάτο. Φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να δείξουν  τις ικανότητες τους και κάτω από τον πάτο,  στα υποθαλάσσια τούνελ!

Ακούστε λοιπόν που έχουν φτάσει οι απαράδεκτοι. Στα  σημερινα αγωνιστικά τεστ νέων παρακαλώ στο γηπεδο Ηφαίστουη , των  βοηθών 3ης κατηγορίας ζήτησαν την παρουσία σεκιούριτι και τους ζήτησαν να απομακρύνουν από το χώρο έτσι ώστε να μην βλέπουν τα τεστ τους παρατηρητές και μέλη των ΕΔ/ΕΠΣ που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τους διαιτητές τους!!!

Βρε άσχετοι που δεν έχετε επικοινωνία με κανέναν, αυτοί οι άνθρωποι είναι που δούλεψαν χωρίς όφελος για να έρθουν εκεί  οι νέοι διαιτητές και βοηθοί και να τους βρείτε εσείς έτοιμους. Αυτοί είναι που τους κάνανε διαιτητές, τους προετοίμασαν στα τοπικά πρωταθλήματα, τους έμαθαν κανονισμούς, τους προετοίμασαν για τις εξετάσεις και τα αγωνιστικά τεστ και που γενικά αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο, κόπο και χρήμα τους στάθηκαν για να τους βρείτε εσείς με τους παχυλούς μισθούς έτοιμους. Εσείς που έχετε οικογενειακό εισόδημα μεγαλύτερο από τον Πρωθυπουργό και τολμήσατε να τους στερήσετε την ευκαιρία να δουν τα δικά τους παιδιά και να μεγαλώσετε ακόμη περισσότερο την αγωνία σας.

Αλήθεια γιατί το κάνατε τι έχει να κρύψει η ανάπτυξη, η πρόοδος της διαιτησίας, γιατί φοβάται τη διαφάνεια;

Το ότι υπάρχει πλήρης ανικανότητα να οργανωθούν έστω τα αγωνιστικά τεστ το γνωρίζουμε, όμως να είναι μόνο αυτό;

Παλαιότερα βέβαια και όταν τα τεστ ήταν τέλεια οργανωμένα από τον μοναδικό στο χώρο Βασίλη Λώλη οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες και τα καλωσορίσματα από τους υπεύθυνους έδινα και έπαιρναν!

Οι άνθρωποι που συνόδευσαν τους νέους διαιτητές και παρευρέθησαν εκεί είναι σχεδόν οι ίδιοι που παρευρέθησαν και τα προηγούμενα χρόνια και μπορούν να κάνουν συγκρίσεις, διότι τότε όχι μόνο δεν τους απομάκρυνε κανείς αλλά τους καλοδεχόταν με χαρά και ευχαρίστηση, ήταν όλοι φιλικοί μαζί τους και τους έδειχναν την εκτίμηση και αναγνώριση για το έργο που παράγουν.  Τώρα στην απομόνωση λες και είναι παρακατιανοί…

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ

 

ΥΣΤΕΡ 1  Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΜΕΙΝΑΝ 35 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

ΥΣΤΕΡ 2 Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ

 

ΥΣΤΕΡ 3 Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ Σ.ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΦΟΥΤ ΜΠΩΛ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΒΟΗΘΟΙ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΑΦΕΙΔΩΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ …ΠΑΛΗΚΑΡΆΚΙΑ  ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ  Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥΣ