Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή κ.Καπποδίστρια βρέθηκε σήμερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη. κ.Ρίζος αλλά και ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ (ο κ.Καϊμακάμης) για να καταθέσουν αναφορικά με την υπόθεση των καταγγελιών του κ.Κύρκου. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι κατηγορίες κατά της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη ουσιαστικά κατέπεσαν και η αθώωση της Ένωσης θεωρείται δεδομένη.

Ο ίδιος ο Κύρκος σε γραπτή κατάθεση που είχε υποβάλλει τόνιζε ότι σε καμία στιγμή της κουβέντας του με τον Μελισσανίδη δεν ένιωσε απειλή. "Σε καμία στιγμή δεν πίστεψα ότι αυτά που είπε θα τα κάνει" ανέφερε ο Κύρκος με τον δικάστη να τονίζει επί τους θέματος: "Δεν υπάρχει πλέον θέμα καθώς η κατηγορία αφορά απειλή και ο καταγγέλλων τονίζει ότι δεν απειλήθηκε".

Από την πλευρά της ΑΕΚ ο κ.Καϊμακάμης παρουσίασε βίντεο από το διάλογο τονίζοντας πως είναι φανερό από τη στάση του Κύρκου προς πρόκειται για μια απλή κουβέντα στην οποία δεν υπήρχε απειλή. Επιπλέον οι παρατηρητές της ΔΕΑΔ, που κάθονταν δίπλα στον Κύρκο δεν σημείωσαν τίποτα στις εκθέσεις τους περί απειλής από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν και αναμένεται μόνο η τυπική ανακοίνωση της απόφασης που θα απαλλάσσει τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ από τις κατηγορίες.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ.Καπποδίστριας αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του και τον φάκελο της υπόθεσης με το καμένο αυτοκίνητο της μητέρας του Κύρκου. Το θέμα αφορά το ποινικό μέρος όμως ο αθλητικός δικαστής ήθελε να έχει σφαιρική εικόνα για την υπόθεση. Όπως λοιπόν τόνισε ο Κύρκος αρχικά είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία στην οποία είχε "δείξει" τον Δημήτρη Μελισανίδη ως ηθικού αυτουργό. Δύο μέρες μετά όμως ο Κύρκος πήγε και πάλι στο τμήμα και απέσυρε την κατάθεση και τις καταγγελίες του κατά του Μελισσανίδη. Τόνισε ότι ήταν εν βρασμώ όταν είπε αυτά τα πράγματα και ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει τίποτα απ' όσα κατήγγειλε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση.