Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΤΕΡΑΣΤΙΟ  θέμα προκύπτει από τον διάλογο μεταξύ του αντιπροέδρου του ΟΣΦΠ, Σάββα Θεοδωρίδη και του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ και αρμόδιου για τους ορισμούς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη.

Η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" έφερε στη δημοσιότητα διάλογο, που εντάχθηκε στη δικογραφία της «εγκληματικής οργάνωσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην τηλεφωνική συνομιλία ο κ. Θεοδωρίδης ενημερώνει τον κ. Σωμαρακάκη ότι θα γίνει μέλος της ΚΕΔ, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του «Βαγγέλη», τονίζοντας μάλιστα πως έβαλε βέτο ώστε να καταλάβει τη θέση άλλου μέλους της επιτροπής.


ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 3/7/2016

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ, αρχιδιαιτητή, ΜΕ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, αντιπρόεδρο Ολυμπιακού

-         Τι κάνετε κ. Σάββα;

-         Φραγκίσκο είμαι στην Πάρο…Εχθές… θα κλείσουμε αμέσως, αλλά σε πήρα να σου πω κάτι… εχθές με το Βαγγέλη… είχα πάει σπίτι του το πρωί και μείναμε πολλές ώρες μαζί… εσύ θα πας στη θέση του αυτουνού… του το ‘πα εγώ εχθές και μου λέει έγινε. Τελείωσε… το είπαμε ευθαρσώς δηλαδή θα μπεις μέσα… στο λέω να το ξέρεις.

-         Εντάξει κ. Σάββα. Εντάξει.

-         Του απάντησα κάτι…και μου λέει… Μα… μου… του λέω είναι και δικό σου παιδί… και μου λέει ναι, ναι, ναι, συμφωνώ γιατί μου ‘λεγε κάτι αηδίες να δούμε και τέτοια… Λοιπόν, του λέω δεν το συζητάω γι’ αυτόνα… μου λέει εντάξει… άμα το λες τελείωσε.

-         Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ.

-         Λοιπόν, άντε… θα τα πούμε… θα τα πούμε.

-         Ο,τι θες πάρε με πάντως…

-         Ε;… Θα σε πάρω, θα σε πάρω.

-         Ο,τι θες πάρε με… ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ.

-         Γειά σου Φραγκίσκο, γειά σου.

 

-         Να ‘σαι καλά, ναι, να ‘σαι καλά.