Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τις εξαιρετικές του παρουσίες συνέχισε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Αυτή τη φορά είχε να διαχειριστεί ένα πολύ δύσκολο ματς με ιδιαιτερότητες, όπως είναι το τοπικό ντέρμπι Ολυμπιακού-Νίκης. Ο Τρικαλινός ρέφερι ήταν εξαιρετικός και όπως του είπε στο τέλος και ο παρατηρητής Μπερσής, χάρη στη στιβαρή διαχείρισή του τελείωσε ομαλά το ματς. Το οποίο θα έχει βέβαια και συνέχεια, αφού υπήρχε είσοδος οπαδών του Ολυμπαικού και διακοπή του ματς λίγο πριν το τέλος. Βοηθοί ήταν οι Γιάννης Τουμπακάρης και Γιάννης Καραγκιζόπουλος και 4ος ο Νίκος Παπαγεωργίου.

Στα Ψαχνά ο Γιώργος Φουκάκης πήγε πολύ καλά, όπως γνώρισε στον διαιτητή και ο παρατηρητής Κώστας Φλωράκης, που επεσήμανε πως ήταν όντως ακούσιο ένα χέρι που ζήτησε ο Ηρακλής. Βοηθοί ήταν οι Κουράκης και Νικολακάκης και 4ος ο Κώστας Καρυοφύλλης.

Στο ματς του Αιγινιακού με τον Φωστήρα ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης ήταν πολύ καλός, με βοηθούς τους Καράλη και Σιαμέτη και 4ο τον Μπαλατσούκα, σύμφωνα και με τον παρατηρητή Μιχάλη Ντάκο. Οσον αφορά αυτά που είπε ο Ματάισεν ότι τον εξύβρισε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηπειρώτης ρέφερι ανέφερε πως το μόνο που του είπε ήταν να σταματήσει να διαμαρτύρεται.

Τέλος, στο Κέρκυρα-Χανιά ο Γιάννης Τοπούζης ήταν επιβλητικός, όπως πιστοποίησε και ο έμπειρος παρατηρητής Αντώνης Σίπκας. Βοηθοί ήταν οι Τάτσης και Καραβασίλης και 4ος ο Φώτης Τερετίδης.