Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 

Το μεσημέρι της Παρασκευης ξεκινα σε ξενοδοχειο της Λ.Μιχαλακοπούλου το ταχυρυθμο σεμινάριο που αφορα τους διαιτητές και βοηθους της σουπερ λίγκ  Αυτό γινεται κάθε χρονο πριν από την εναρξη του πρωταθλήματος και συνδυάζεται εδώ και δυο χρονια και με τη τέλεση του τεστ ΦΙΦΑ ,το οποιο φετος θα γινει στις 7 το πρωι του Σαββάτου στο γηπεδο της Φυλής.

Συμφωνα με το πρόγραμμα που εχει καταρτισθει το σεμινάριο θα ξεκινήσεις  στις 2μμ με χαιρετισμους που θα απευθυνουν στους διαιτητες και βοηθους ο προεδρος της ΚΕΔ Γ. Καραμελίδης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της σ.λίγκ Γιώργος Μποροβήλος.

Στη συνεχεια θα αρχισουν τα μαθήματα πρωτα με βιντεο τέστ και παραβάσεις από τον Γιώργο Δούρο ,μετα με το οφσαιντ που θα αναλυσει ο Θανάσης Μπριάκος ενώ ενδιάμεσα το μελος του ΠΣΑΠ  Σταμάτης Συρίγος θα μιλησει για την σχεση διαιτητη με ποδοσφαιριστη.Θα ακολουθήσει μαθημα για τα μαρκαρίσματα και στη συνεχεια οι διαιτητες θα παραδωσουν τα διοριστηρια και θα παραλάβουν τις ενδοεπικοινωνιες που χρησιμοποιουν στα παιγνιδια.

Η δευτερη μερα ξεκινα από τις 6 το πρωι με μεταβαση στη Φυλή οπου διαιτητες και βοηθοι θα περασουν από αγωνιστικές δοκιμασιες κσι όταν θα επιστρέψουν στο ξενοδοχειο θα φωτογραφηθουν και στη συνεχεια θα τους δοθουν οδηγίες γυρω από την προπονηση ,θα τους μιλησει ο Τέλης Μπατάκης με θεμα διαιτητης και προπονητης Το σεμιναριο θα κλεισει με μαθηματα όπως το βιντεο τέστ και με τοποθετησεις του Γιώργου Δούρου και του Γιαννη Τσαχειλίδη ενώ  τέλος ο Δημήτρης Καλύβας θα κανει τις ανάλογες επισημάνσεις.