Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

 H ΚΕΔ παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Τα μέλη της έχουν ιδία άποψη για τους διαιτητές και τους βοηθούς κάθε αγωνιστική βλέπουν τα πάντα στην τηλεόραση και το βίντεο και δεν αρκούνται στις εκθέσεις των παρατηρητών. Αλλωστε και στην τελευταία συγκέντρωση που έγινε στην Κατερίνη τα μέλη της ΚΕΔ ήταν ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν παρατράγουδα και χρειάζεται ιδιαίτερη ποροσοχή τώρα που τα πρωταθλήματα πλησιάσουν στο φινάλε.

Ετσι, λοιπόν, σε διαθεσιμότητα οδηγούνται για τα όσα έγιναν στην Τούμπα ο Τάσος Κάκος, αλλά και ο βοηθός Καραϊσαρίδης. Στον πρώτο χρώνονται πάρα πολλά λάθη που τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα, ενώ ο δεύτερος κρίνεται συνυπεύθυνος για την φάση του Ινσαουράλντε καθώς αυτός παρέσυρε τον Κάκο να του δείξει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα. Στην ΚΕΔ υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Κερκυραίο, αφού αν και από πέρυσι είχε φθίνουσα πορεία τον στήριξε και του έδωσε ματς χωρίς αυτός να δικειώσει τα μέλη της. Το ίδιο και ο Καραϊσαρίδης, που στο ματς Πανθρακικού-ΟΦΗ δεν είχε δει το γκολ με το χέρι των Κρητικών, αλλά ενώ ο διαιτητής Ντίτσιος δεν ξανασφύριξε από τότε, ο εκ Πιερίας βοηθός πήρε ένα σωρό ευκαιρίες.

Εκτός για κάποιες αγωνιστικές θα μείνει και ο Γιάννης Κάμπαξης, αφού οι αποφάσεις του στο Λεβαδειακός-Παναιτωλικός προκάλεσαν πολύ συζήτηση. Το ίδιο και ο διεθνής βοηθός Καρσιώτης, που έχασε τη φάση με το κραυγαλέο οφσάιντ στο γκολ του Πλατανιά κόντρα στον Απόλλωνα.

Η ΚΕΔ είναι αποφασισμένη μέχρι το τέλος της σεζόν να στηριχθεί σε διαιτητές που δεν έχουν προκαλέσει συζητήσεις και τελειώνουν τα ματς χωρίς προβλήματα. Ωστόσο δεν στέκονται στις ανακοινώσεις των ομάδων, αφού θεωρούν ότι κάποιοι φωνάζουν για τη συνέχεια.

http://3.bp.blogspot.com/-_nH6uVN8fkU/Uxy8SWstQUI/AAAAAAABSLM/dcUcjwC-g0c/s1600/%CE%9A%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%82+%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%9B%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82+-+%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82+2-1.JPG

images/j2xml/paok-osfp1.jpg