Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετα από δυο χρονια τα γραφεια του συνδεσμου Πειραια επαναλειτούργησαν αφου εγιναν οι απαραίτητης εργασίες και υπηρξε και η συνδρομη της ενωσης Πειριαια και  ειδικα του γενικου γραμματέα της Γιαννη Σπάθα που ως ανθρωπος της διαιτησιας κατά το παρελθον δεν ηταν δυνατον να μην βοηθησει με κάθε τροπο για να ανοιξει το σπτι των Πειραιωτων διαιτητών Όμως δεν μπορεσε να παραστει στα εγκαινια γιατι ελειπε εκτάκτως στο εξωτερικο.

Με την ευκαιρια αυτή εγινε και εναρξη  της νέας αγωνιστικής περιόδου  από τον πάτερ Νικόλαο στα  ανακαινισμενα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών σε μια κατάμεστη αιθουσα από εν ενεργεια και μη διαιτητές
Τους παρευρισκομένους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δ. Πλουμίδης καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ  Σ. Βούλγαρης, Ν.Δροσινός, Θ.Ναστούλης, Ι.Κοντιζάς,Θ. Μονέος, Κ.Κωνσταντόπουλος, Α.Κολόκας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους  της ΕΠΣ Πειραια  τα μέλη του Δ/Σ οι κ.κ Χολέβας, Μαρουλής, Σταματάτος, Ποντίκης, Κανδύλης καθώς και οι  Βάλβης, Κουνιάς, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ Ν Σιδηρόπουλος και εκπρόσωποι  σωματείων. 

Την ΟΔΠΕ εκπροσώπησε ο Σ. Λιόλιος ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι διαιτητές του Πειραιά κ.κ Κ.Δημητριάδης,Ι. Παπαδάκος, Μ.Συνοδινός, Ι.Δαμουλάκης, Ι.Καραπιδάκης, Δ.Βασιλείου.

Το λόγο πήραν οι κ.κ Πλουμίδης,Βουλγαρης, Ποντίκης, Χολέβας, Μοιραδοράκης, Δαμιανάκης, Τσίτουρας, Πικραμένος ενώ συναισθηματικά φορτίστηκε ο χώρος από τους χαιρετισμούς του πρωην προεδρου Κώστα Δημητριάδη  και του Γιαννη Παπαδάκου 

φωτορεπορταζ  www.sportactive.gr