Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

O Γιώργος Κομίνης απέδειξε στην Κρήτη ότι είναι σταθερή αξία. Εκανε μια εξαιρετική διαιτησία και κανείς δεν είχε να του πει τίποτα. Το πέναλτι που έδωσε ήταν πεντακάθαρο. Αψογοι οι βοηθοί Ποντίκης και Κουρομπίλια και λογικά στο τέλος ο παρατηρητής Βασίλης Τεροβίτσας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.

Στα Γιάννενα όπως εξελίχθηκε το ματς ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος είχε εύκολο έργο. Σωστά ο βοηθός Καμπούρης ακύρωσε γκολ του ΠΑΣ στα πρώτα λεπτά, ενώ άριστος ήταν και ο Μερκενίδης. 4ος ο Δασκαλόπουλος και παρατηρητής ο Βέλλιος.

Στην Ξάνθη ο παρατηρητής Γιώργος Μπίκας θα κάνει χρήση ριπλέι για να διαπιστώσει κατά πόσον ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος άφησε σωστά να συνεχιστεί το παιχνίδι στο γκολ της Ξάνθης και η μπάλα είχε όντως σταθεροποιηθεί. Περίπτωση οφσάιντ δεν υπάρχει και σωστά ο έμπειρος διεθνής βοηθός Ευθυμιάδης πήγε στην σέντρα. Ετερος βοηθός ήταν ο Χαρίσης και 4ος ο Παππάς.

Στην Τρίπολη υπάρχει πρόβλημα με τον βοηθό Γεωργιάδη, αφού ο παρατηρητής Σταθόπουλος, που έκανε και χρήση βίντεο, διαπίστωσε ότι ο Σανκαρέ είναι οφσάιντ στο γκολ του Αστέρα. Αντίθετα δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον διαιτητή Θάνο και τον έτερο βοηθό Τάτση.παντως ο Αχαιός παρατηρητής ενημερωσε οτι θα δει τη φααη του 95 σε βιντεο και θα αποφανθει .Τέταρτοσ ηταν ο Γιάννης Κάμπαξης.