Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΗΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. (POWERPOINT, VIDEO ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ)

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΑΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΡΙΑΚΟ ΑΜΕΤΡΗΜΕΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΟΦΣΑΙΝΤ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ, ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ, ΘΕΣΕΙΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΩΝΑ, ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ. ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΒΟΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ, ΕΝΩ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

 

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΩΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΚΕΤΑ VIDEO ME ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΣΤΑΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΒΟΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.

 

ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.