Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 Ανοιγμα εκανε η ΕΠΟ για να δειξει ότι δεν εχει με καμμια ενωση προηγούμενα η τασεις ρεβανσισμού και παρα το γεγονός ότι ο  προεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρηστος Σάββας ειχε κανει την καταγγελια στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ισχυριζόμενος ότι κατά την αποψη του οι πινακες της περιόδου 2012-13 ηταν στημενοι ,η ηγεσια της ποδοσφαιρικής ομοσπονδιας εστειλε τον αναπληρωτη πρόεδρο της ΚΕΔ Θανάση Μπριάκο να παραστεί όχι μονο στις εξετάσεις των υποψήφιων διαιτητών αλλα και να μιλήσει στους αξιολογημενους διαιτητές και βοηθούς .

Το σημαντικο ηταν πως ο προεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης εδωσε το παρον τοσο στις εξετάσεις οσο και στη συγκεντρωση και μάλιστα προσφώνησε και τον Μπριάκο τονίζοντας ότι είναι τιμή που ο αναπληρωτής προεδρος της ΚΕΔ  και υπευθυνος εκπαιδευσης βρισκεται στην Κοζάνη.Στις εξετάσεις πηραν  μερος 22  υποψήφιοι διαιτητες .

Στη συνέχεια. πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική συγκέντρωση όπου συμμετείχαν όλοι αξιολογημένοι και μη διαιτητές και παρατηρητές της ΕΠΣ Κοζάνης. ( μεταξυ αυτων ηταν ο βοηθος σ.λιγκα Γεωργιάδης ο διαιτητής φουτμπώλ λιγκ Ζουγγρας  οι βοηθοι Τζιαμπασης ,Ξενακίδης κ.α

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας, μέλη της ΕΠΣ Κοζάνης, ο υπεύθυνοι της ΕΔ/ΕΠΣ Κοζάνης Θόδωρος Τσιμεντερίδης και Αντώνης Παπαδόπουλος καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας και ο υπεύθυνος της ΕΔ/ΕΠΣ Ημαθίας Τάσος Χριστοδούλου.

Ο Θανάσης Μπριάκος εκανε  ένα μεστο μάθημα που κράτησε μιάμιση ωρα ξκαι αφορουσε συνεργασια ,διαχειρηση αγωνα ,τροποποιήσεις των κανονισμών.