Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στην συνέντευξή του ο Βασσάρας  μεταξύ άλλων είπε...

 -  Δεν έχω καμία ανάμειξη σε ό,τι αφορά στους ορισμούς ή τις επιλογές.

 Δηλαδή δεν συνεργάζεται με τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ; Και αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι μπορεί να μας πει (όπως έκανε κατά το παρελθόν με άνεση) αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την καρατόμηση των αξιόλογων διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών το περασμένο καλοκαίρι; Αληθεια θυμαται τι ειχε γραψει στην επιστολη του προς την ΚΕΔ για τις αλλαγες των βοηθων Εμεις την εχουμε και αν θελει την ξαναδημοσιευουμε

 

Η απόφαση για τους διεθνείς είναι της εκτελεστικής επιτροπής και όχι της ΚΕΔ. Η ΚΕΔ υποβάλλει μια αιτιολογημένη πρόταση και η εκτελεστική επιτροπή αποφασίζει. 

 Δηλαδή ο υπεύθυνος οργάνωσης, ανάπτυξης και εκπαίδευσης διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΠΟ και μέλος της Επιτροπής διαιτησίας της  UEFA δεν έχει την ευθύνη ή τουλάχιστον δεν ερωτάται για τους διεθνείς; Αδιανόητο!

Και αν  υποθέσουμε ότι είναι έτσι μπορεί να μας πει (όπως έκανε κατά το παρελθόν με άνεση) αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την καρατόμηση των πέντε εμπειρότατων διεθνών διαιτητών, Μιχάλη Κουκουλάκη, Σταύρου Τριτσώνη, Ηλία Σπάθα, Θανάση Γιάχου και Ανδρέα Παππά και μάλιστα όταν αυτοί ανήκουν στον πίνακα 1ης και 2ης κατηγορίας της UEFA. Μπορεί επίσης να μας πει αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την διεθνοποίηση των αντικαταστατών τους.

Και αφου ειπε ότι ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ για τους Ελληνες διεθνεις  γιατι αρθρωσε μονο ότι εχουμε ένα διαιτητη ελιτ(Σιδηροπουλο αυτόν ξερει μονο)  και τους υπολοιπους εξη Αληθεια σε ποια κατηγορια ? την τριτη κυριε, πεστε το για να γινει μια συγκριση Ενώ  ειχαμε τον Κουκουλάκη στην πρωτη και χαρισαμε την θεση και Σπαθα Τριτσωνη στην δευτερη κατηγορια και καρατομηθηκαν χωρις να εχεις  να πεις  μια καλη λεξη όχι μονο γι αυτους αλλα και για τον Γιαχο και τον Παππα Τωρα ουτε που θυμαται τα ονοματα τους