Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο κενό έπεσε η αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΣΔΗΠ και συγκεκριμένα του κ. Δάλλα, που σε συνεργασία με το σωματείο της Αμπελιάς, διοργάνωσαν, την Τετάρτη το βράδυ (11/9), στο πνευματικό κέντρο του χωριού, σεμινάριο διαιτησίας με ποικίλλα θέματα όπως βασικοί και νέοι κανονισμοί ποδοσφαίρου, συμπεριφορές εντός γηπέδου, καθώς και τρόποι για τη βελτίωση του "ευ αγωνίζεσθαι" τόσο από την πλευρά των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών όσο και από εκείνη των διαιτητών.

Το "παρών" έδωσε η διοίκηση της ΕΠΣΗΠ, ωστόσο η "εν λόγω" ημερίδα ματαιώθηκε λόγω της μη ανταπόκρισης των σωματείων που είχαν προσκληθεί, γεγονός που καταδεικνύει ότι, δυστυχώς, είτε δεν υπάρχει ενδιαφέρον των παραγόντων για τόσο σημαντικά ζητήματα που άπτονται του λαοφιλέστερου σπορ και βοηθούν στη βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του είτε υπάρχει αποδοκιμασία προς ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σωματεία που προσκλήθηκαν και δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν τα εξής: ΠΑΟ Ασβεστοχωρίου, Α.Ο. Κοσμηράς, Α.Ο. Πεδινής, Α.Ε. Μικρασιατών, Α.Π.Ο. Επισκοπικού, Α.Ο. Πύρρος Μπιζανίου, Α.Ο. Μαντείου, Νεοκαισάρια και Βοτονόσι.

Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ

www.passport.gr